Dogpile toevoegen aan een lijst van de onderzoeksmotor Opera

Dogpile toevoegen aan een lijst van de onderzoeksmotor Opera


Dogpile is een metasearch hulpmiddel waarmee u verschillende top zoekmachines, zoals Yahoo! en Google, in één keer opvragen. De Opera webbrowser in verband met Dogpile kunt u maken van een effectieve web zoekervaring die u toelaat om het surfen op het Web met de snelheid die de browser staat bekend om.

Instructies

1

Uw Opera-browser starten en Dogpile adres te typen in het zoekveld (of volg de link in de onderstaande bronnen).

2

De "Ctrl"-toets op uw toetsenbord ingedrukt en klik op het zoekveld van de browser om te selecteren van de optie "Create zoeken". Afwisselend, selecteer "Voorkeuren" in het "Opera" drop-down menu en klik op het tabblad 'Zoeken'.

3

Klik op de knop "Add" en "Dogpile" typt in het veld "Naam" en "http://www.dogpile.com & quot; in het veld "Adres". Verder, typ een letter, zoals "D" in het tekstveld "Trefwoord" een Dogpile snelkoppeling maken bij het zoeken met deze website. Klik op "OK" wanneer u klaar bent.

4

Herstart uw browser om ervoor te zorgen dat de wijzigingen worden doorgevoerd. U kunt nu Klik op de pijl in het zoekveld aan de rechterkant te zien "Dogpile" als optie in uw lijst van de onderzoeksmotor.