Ding om te controleren wanneer een Printer niet afdruktWanneer u niet ook bekend met uw computerrandapparatuur bent, kan een falende printer worden vervelend, frustrerend en verwarrend. Als uw printer niet afdrukt, kunt u een willekeurig aantal zijn problemen oplossen zelf--voordat u bepalen dat het is tijd om het naar een professionele technicus. De meeste printerproblemen, kunnen echter worden opgelost gemakkelijk en zonder de uitgaven geen geld.

Kabels

Kabels zijn een veelvoorkomende oorzaak van falen van de printer. Wanneer uw printer zal niet werken, Controleer eerst of dat het in heeft gestopt. Controleer of de kabel de computer naar de printer tussen wordt strak gekoppeld aan beide uiteinden. Kijk om te zien als deze op de juiste poort is aangesloten. U kunt ook zet de printer en de computer uit en weer aan of loskoppelt en opnieuw aansluiten van de kabel van de computer om te zien of het helpt de computer de printer herkent.

Leveringen

Als uw printer uit papier of inkt, kan het weigeren om af te drukken. Controleren om ervoor te zorgen dat u beschikt over voldoende papier in de lade is geladen en dat het voor de printer te grijpen het ver genoeg in wordt geduwd. Voor tray-loading printers, ervoor te zorgen uw papier juist in de lade ligt en dat de deur volledig is gesloten. Kijk voor papier dat is vastgelopen in de printer, de cover opstijgen om te zien in. Zodra u hebt vast een probleem met papier, druk op de knipperende "Papier"-knop op het bedieningspaneel. Een testpagina afdrukken om te controleren of uw inktniveaus lage.

Afdrukwachtrij

Af en toe, kunnen printers vastlopen wanneer er een probleem met de afdrukwachtrij. Om te zien of u een document met een foutmelding, uw afdrukwachtrij controleren en kijken naar een bestandsnaam verwijst met een rood uitroepteken of een driehoekige gele waarschuwing. De afdruktaken verwijderen of druk op de "CV Jobs"-knop om de wachtrij weer in beweging. Op een Mac, kunt u de wachtrij vinden door te gaan naar 'Toepassingen' dan 'Printerconfiguratie' en dubbelklikken op de naam van de printer. Op een PC, ga naar "Start," en vervolgens "Control Panel", "Hardware en geluid", en vervolgens "Printers" en kies de printer die u nodig hebt.

Stuurprogramma 's

Bij sommige printers moet dat u stuurprogramma's en software op uw computer installeren te helpen communiceren met de printer. Als u hebt geprobeerd alle fysieke oplossingen met geen geluk, probeer opnieuw te installeren de printerstuurprogramma's, die meestal op een CD met de printer komen. Wanneer u niet over een CD beschikt, bezoek de website van de printerfabrikant, zoeken naar uw product, downloaden naar de wagenmenner en installeren op uw computer.