Definitie van Winnt32.exe

Definitie van Winnt32.exe


WinNT32.exe is een programma dat is gebruikt bij de installatie van de versies van Microsoft Windows gebaseerd op de architectuur van Windows NT. Windows 2000, Windows Server 2003 en Windows XP gebruikt u WinNT32.exe als een onderdeel van de belangrijkste installatie, hoewel Windows XP de meest gebruikte hiervan is zoals het is ontworpen voor gebruik door de consument in plaats van zaken of server gebruik.

Windows NT-installatie

Windows XP en andere NT-versies van Windows gebruikt een beduidend verschillend installatiemethode dan Windows Vista en andere versies van het besturingssysteem die kwam na het. Terwijl Vista en Windows 7 installeren door het decomprimeren van een volledige versie van het besturingssysteem vanaf een disc image op een DVD, gebruikt Windows XP en zijn tegenhangers NT gebaseerde specifieke programma's te installeren het besturingssysteem één onderdeel tegelijk. WinNT32.exe is de core-installatieprogramma gebruikt om deze onderdelen te installeren.

Locatie gemeente WinNT32

WinNT32 bevindt zich in de map I386, die is gevonden op de installatieschijf van Windows XP en in Windows-map van het geïnstalleerde besturingssysteem. Andere programma's en bestanden bevinden zich in de map, met inbegrip van de gelijknamige "WinNT.exe." Zowel WinNT.exe als WinNT32.exe zijn de installatiebestanden van Windows NT, maar zoals WinNT.exe is ontworpen om te draaien in een DOS gebruiksomgeving het is aanbevolen dat WinNT32.exe worden gebruikt voor installatie wanneer Windows wordt uitgevoerd.

Gebruik WinNT32

WinNT32.exe kan worden gestart vanuit Windows Verkenner of vanuit een opdrachtpromptvenster. Wanneer gelanceerd vanuit Windows Verkenner door te dubbelklikken op het pictogram van het programma lanceert het proces WinNT32 installatie met de standaardinstellingen. Wanneer gestart vanaf een opdrachtprompt, maximaal acht modifiers bekend als "switches" kunnen worden toegevoegd aan de opdrachtregel om het programma in verschillende configuraties te lanceren. Deze schakelopties omvatten "/ e:" waarmee de gebruiker om op te geven van een opdracht of het programma te starten tijdens de installatie "/ s:" waarmee de gebruiker de locatie van installatiebestanden opgeven als zij zich niet in dezelfde map als WinNT32 en "/ cmdcon" waarmee de gebruiker om de Windows Herstelconsole installeren. Een voorbeeld van de opmaak van de opdrachtregel zou "WinNT32 /cmdcon/s: c:\Windows\Install" zonder de aanhalingstekens.

WinNT32 fouten

Af en toe aan WinNT32.exe gerelateerde fouten optreden wanneer u probeert te installeren of opnieuw installeren van Windows 2000, Server 2003 of XP. Deze fouten zijn gemeenschappelijkst wanneer u probeert te installeren van een 64-bits versie van Windows XP of Server 2003, hoewel ze op andere momenten ook kunnen optreden. Deze fouten kunnen worden gecorrigeerd door de computer te rebooten en waardoor de computer te starten vanaf de installatie-CD in plaats van probeert uit te voeren WinNT32 vanaf binnen een bestaande Windows-installatie.