Definitie van. Php

Definitie van. Php


Een bestandsextensie is gescheiden van de basisnaam van het computerbestand van een door een stip, en zo ".php" is een bestandsextensie. Een bestand met de extensie PHP is snel herkenbaar als een PHP-programma. De programmeertaal PHP is echter niet het enige systeem dat met behulp van de PHP extensie. Drie andere toepassingen gebruiken de extensie PHP.

PHP Programming Language

De PHP-programmeertaal is een methode om dynamische Web-pagina's maken. Een dynamische pagina is er een die niet noodzakelijkerwijs hetzelfde weergegeven elke keer dat het wordt gepresenteerd. De webpagina PHP-gemaakt heeft meestal veel gemeenschappelijke elementen, altijd weergegeven wordt wanneer een pagina wordt gegenereerd door het programma, secties van de pagina zal wel anders, volgens de resultaten van de database haalt. Het programma dat is opgenomen in een bestand met de extensie PHP is als een sjabloon voor een webpagina. De opgeslagen pagina heeft onvoltooide elementen die worden vervangen door secties van PHP-code. Wanneer het programma wordt genoemd, die programmering secties worden geactiveerd en dat genereert een volledige pagina.

Tuin van Calisto PhotoParade

Het PhotoParade-programma, door Calisto opgeslagen oorspronkelijk een diavoorstellingsproject in een bestand met de extensie met PHP. Echter sinds versie 4, is die uitbreiding veranderd in 4PP om conflicten te vermijden met PHP-programmabestanden.

CreateaCard

CreateaCard is een grafische editor specifiek gericht op de creatie van wenskaarten via Internet moeten worden verzonden. Dit zijn de zogenaamde e-kaarten. Hoewel CreateaCard de uitvoer is bedoeld om te worden elektronisch verzonden, kunnen zij worden uitgeprint, ook. Een "snelle afdrukken projectbestand" draagt de PHP extensie.

Picture It

Microsoft Picture It is een beeldbewerkingsprogramma. De toepassing werd voor het eerst uitgebracht in 1996. De PHP extensie in Picture It vertegenwoordigd een publishing projectbestand. Het programma werd gestaakt, en dus er is geen gevaar van conflict met PHP-programmabestanden.

Standaardprogramma 's

Het is een geluk dat Picture It werd stopgezet, en dat PhotoParade veranderd de bestandsextensie van de diavoorstelling. Microsoft Windows gebruikt de extensie om bestanden te koppelen met een standaardprogramma. Het standaard mailprogramma wordt aangeroepen wanneer een gebruiker dubbelklikt op een bestand in de lijst. Het systeem niet mogelijk is om verschillende bestandstypen dezelfde bestandsextensie gebruiken, en dus dit zou problemen geven als CreateaCard wordt geïnstalleerd op computers die ook met PHP programmeren bestanden.