De voordelen van het overbruggen van netwerkverbindingen

Er zijn verschillende manieren voor het aansluiten van afzonderlijke computers in een netwerk. Een is het hardwarerouters gebruiken om te verbinden de netwerksegmenten. Koopt u hardware bruggen, zal die ook de computers met elkaar verbinden. In Windows XP verenigt te klikken op het pictogram "Bridge Connections" delen van een netwerk, zelfs als de delen verschillende media gebruikt om te koppelen van hun segmenten.

Voordelen

Het gebruik van een router of een brug van de hardware vereist kopen meer apparatuur om uw computers te verbinden. Met een draadloze router moet elke computer en netwerk segment een eigen Internet Protocol (IP) adres om gegevens naar de juiste computer. Beide methoden voorschrijven IT beroeps- of ervaren amateur maken alles goed. Met Windows XP vereist het opzetten van een "passerelle" verbinding slechts een paar klikken van uw muis op de juiste plaatsen.

Overbruggen

Zodat een brug, moet u inloggen als beheerder op uw netwerk of uw computer. Klik op van de computer "Control Panel," dan 'Netwerk-en internetverbindingen' en 'Netwerkverbindingen'. Ten minste twee verbindingen selecteren in de lijst om te vormen van een brug; u kunt slechts één brug formulier op één computer, maar elke brug herbergt meerdere verbindingen. Als u een brug direct naar uw netwerk internetverbinding maakt, zal dit beveiligingsrisico's en uw netwerk kwetsbaar voor indringers.

Gemengd netwerk

Netwerkbruggen is handig als uw kantoor of thuis een gemengd-netwerkomgeving is. Hebt u een paar computers die zijn verbonden door een Ethernet-kabel en een paar meer die via een draadloze router koppelen, vormt dat een gemengd netwerk. In een traditioneel netwerk, zou u hebben graag dat elk van de verschillende media in z'n eigen subnet, met een systeem genaamd packet doorsturen van overdracht van informatie uit één subnet naar de andere. Met netwerkbruggen omzet de brug automatisch informatie in een passende vorm bij het aansluiten van subnetten.

Beperkingen

Als u een eerdere versie van Windows dan XP hebt, hoeft u niet de netwerkbruggen optie. De netwerkbrug alleen links Ethernet-verbindingen, Ethernet-compatibele adapters en IEEE1394 adapters in een netwerk en IEEE1394 adapters zal ondersteunen alleen bepaalde soorten verkeer. Als een adapter is Internet-verbinding delen (ICS, Internet Connection Sharing) of Internet Connection Firewall (ICF) is ingeschakeld, kan niet u om het te overbruggen. Uw computer kan niet zelfs laten zien als een potentiële verbinding.