De voordelen van een erkerWanneer het winkelen voor vervanging windows, kan u worden getrokken aan het idee van een erker voor uw woonkamer, eetkamer of familiekamer. Deze vensters zijn bekend voor het toevoegen van een dramatische aanwezigheid aan een huis, maar de voordelen er niet worden afgesloten. Als u het toevoegen van een erker overweegt, zijn er verschillende voordelen aan dit type van venster die het de ideale optie voor uw huis maken.

Uiterlijk

Een van de duidelijkste voordelen van een erker is het uiterlijk. Erkers bestaan uit drie ramen, met de twee zijden windows geplaatst in hoek van 30 of 45 graden dus de venster-projecten naar buiten. Als gevolg van het ontwerp presenteert het een decoratieve uitstraling zowel binnen als buiten uw huis. Een erker waarvan kant windows formulier 45 graden is meestal groot genoeg om een huis een venster zetel of plant plank, zodat het kan bieden nog meer karakter naar een kamer dan een traditionele foto-venster.

Energie-efficiëntie

Omdat een erker in licht vanuit meerdere invalshoeken toelaat, geeft het meestal meer licht naar een kamer dan een standaard picture-venster. Vanwege het verhoogde licht ontvangt de kamer extra stralingswarmte zo goed. Daardoor is er minder warmte naar de kamer warm zodat u kunt minder energie gebruiken en uw stookkosten verminderen. Om ervoor te zorgen dat uw erker zo efficiënt mogelijk, door ervoor te zorgen dat het bestaat uit energie efficiënte glas. Zoekt u een vinyl erker alsmede omdat vinyl vervanging windows energie-efficiënter zijn.

Luchtcirculatie

Met een erker, zal uw kamer hebben een airier gevoel dan een traditionele venster afbeelding zou bieden. Doorgaans, alleen de twee schuine kant vensters geopend. Dit ontwerp kan echter helpen verbeteren van de luchtcirculatie in de kamer omdat het laat lucht naar de ruimte gaan vanuit beide richtingen. Omdat het venster uit van de muur van uw huis kraagt, biedt het ook voor effectieve ventilatie.

Verhoogde Home waarde

De esthetiek van een erker vaak beroep op potentiële kopers. Dientengevolge, kan toe te voegen aan uw huis eigenlijk zijn wederverkoopwaarde verhogen. Omdat zijn decoratieve uiterlijk zichtbaar in zowel het interieur en exterieur van een woning is, is een erker overduidelijk aan potentiële huiskopers, zodat het hen aanmoedigen kan om te tour van uw huis als ze net zijn voorbij. Andere functies die kunnen thuis waarde, zoals een terras of een veranda, verhogen zijn vaak niet zichtbaar vanaf de voorkant van het huis.