De titelbalk van Microsoft Word, wordt niet weergegeven

Wanneer de titelbalk wordt niet in Microsoft Word weergegeven, zijn er een paar oorzaken. De meest voorkomende oorzaak die u in de modus volledig scherm of lezing de modus volledig scherm. Uw titel Bar kan ook worden uitgeschakeld als u Microsoft Word 2003 uitvoert of lager, een macro mogelijk geblokkeerd door de titelbalk of een invoegtoepassing de titelbalk blokkeert mogelijk.

Modus volledig scherm of lezen in volledig schermmodus uitschakelen

Wanneer u zijn in de modus volledig scherm of lezing modus volledig scherm, werkbalken, inclusief de titelbalk, mogelijk niet weergegeven. Om af te sluiten in deze modus, druk op de "ESC"-toets op uw toetsenbord in Word 2007 of hoger. Selecteer "Alt" en "V" weer te geven van het menu "Beeld" In eerdere versies van Word. Druk op "U" op het toetsenbord om de modus volledig scherm afsluit.

Standaardwerkbalk in Word 2003 of voorafgaande inschakelen

Voor Word 2007, kon u toevoegen of verwijderen van werkbalken, met inbegrip van de titelbalk. Om te schakelen de titelbalk terug, drukt u op "Alt" en "V" de "View"-werkbalk wilt weergeven. U kunt ook klikken op "View" als de Menu-werkbalk zichtbaar is. Druk op "T" op uw toetsenbord om de 'Werkbalk' menu weergeven en selecteer "Titelbalk."

Start Word zonder macro 's

Soms kan een macro wijzigen hoe in Microsoft Word weergegeven. Om dit te verhelpen, moet u voorkomen dat Word een macro uitgevoerd bij het opstarten. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar Microsoft Word en kies 'Eigenschappen'. Klik op de "Kortere weg" tab kijken naar de "Doel" veld. Als Microsoft Word wordt gevolgd door "/m macronaam", verwijderen. Klik op 'OK'. Microsoft Word opnieuw start.

Hiermee start u Word met de standaardinstellingen

Als al het andere faalt, start u Word met de standaardinstellingen. Als Word normaal start, vervolgens uw sjabloon Normal heeft waarschijnlijk gewijzigd of corrupt geworden, en u moet overwegen Word opnieuw te installeren. Kies "Start" en typ in het veld "Search en programmabestanden" op "Run". Dit wordt weergegeven in het dialoogvenster "Run". Klik op "Bladeren" en blader naar waar het programma Microsoft Word is opgeslagen. Klik op "Open. Dit wordt het pad in het dialoogvenster uitvoeren tussen aanhalingstekens weergegeven. Type '/ a' buiten de aanhalingstekens en druk op "Enter". Microsoft Word moet beginnen met de titelbalk.