De Return-toets gebruiken in Excel

Microsoft Excel, het werkbladonderdeel van de Office-Suite, biedt heel wat manieren om te snijden uw tijd korte tijd het werken met het programma, inclusief macro's, sneltoetsen en berekeningen. Een manier om tijd te besparen in een werkblad werken is om te weten hoe om te krijgen rond het zonder uw handen van het toetsenbord om de muis te klikken van cel naar cel te bewegen. Ga verticaal, de "Return"-toets op een Mac of op de "Enter" toets op een PC, die u van de ene cel naar de één eronder in het Excel-werkblad te gebruiken.

Instructies

1

Open Microsoft Excel. De "Return" of "Enter" toets gebruiken op een bestaand werkblad, klikt u op de "Bestand" tab. Klik op 'Open,' Bladeren naar het werkblad en dubbelklik op de bestandsnaam.

2

Klik op een willekeurige cel op het werkblad. Druk op de "Terug" of "Enter" toets op het toetsenbord te laten vallen in de cel hieronder. Bijvoorbeeld, bent u in cel H1, u drop naar cel H2.

3

Blijven de "Return" of "Enter" ingedrukt om te omlaag van de kolom met cellen.

4

De tekst in een cel instellen door te klikken in het vak Hoofdtekst onder het lint boven aan het Excel-werkgebied. Het tekstvak is direct aan de rechterkant van het "fx"-pictogram. Typ de tekenreeks in het vak en druk op de "Terug" of "Enter" toets de tekst toevoegen aan het tekstvak te dalen tot de cel onder automatisch.

Tips & waarschuwingen

  • Op Macs neemt de "Return"-toets de plaats in van de PC-toetsenbord "Enter" toets. Beide vervullen dezelfde functie vanuit Excel, van cel naar cel verplaatsen. In sommige literatuur, wordt de PC "Enter" toets aangeduid als de "Return"-toets en vice versa.