De productcode van Microsoft Word werkt niet

De productcode van Microsoft Word werkt niet


Microsoft Word maakt deel uit van de Microsoft Office-suite van toepassingen. Het is geïnstalleerd op het moment van installatie van Office suite. Tijdens het installatieproces, zal Microsoft prompt u voor steken te voortbrengsel toonsoort voort te zetten. Af en toe, werkt de productcode die u invoert niet, u vergrendeling uit met behulp van Word en de andere Office-toepassingen.

Instructies

1

Raadpleeg de originele verpakking van uw Microsoft Office-suite software om te zien als zij stelt de limiet voor het aantal computers die kunt u de suite op installeren. Afhankelijk van de versie, kan je al hebben bereikt het maximale aantal installaties. Bijvoorbeeld, zorgt Microsoft Office Home en Student 2010 alleen voor installatie op drie pc's. Als u deze limiet hebt bereikt en poging een vierde installeert, werkt uw productcode niet.

2

Typ de productcode in het gewenste gebied. De productcode is een zeer lange reeks letters en nummer combinatie, en het is gemakkelijk om onjuist Typ een teken of twee. Vaak, het getal 8 wordt verward met een hoofdletter B, of een nul wordt verward met een hoofdletter O.

3

Typ de productcode van de huidige versie van Microsoft Office. Oudere versies van voortbrengsel sluitsteen werkt niet met de nieuwere versie van Microsoft Office. Moet u een nieuwe productcode met elke versie van Office.

4

Voer de Wizard Product activeren als u wilt proberen geautomatiseerde productactivering. Voor het uitvoeren van de wizard in Windows 7, klikt u op 'Start' en met de rechtermuisknop op 'Computer'. Kies "Eigenschappen" en klik op "Activeer Windows nu." De wizard wordt weergegeven. Volg de stappen in de wizard om geautomatiseerde telefoon systeem activeren.

5

Neem contact op met ondersteuning van Microsoft Office voor hulp met uw voortbrengsel toonsoort wanneer u oplossingen hebt geprobeerd, maar nog steeds niet krijgen de sleutel van het product om te werken. Microsoft ondersteuning is beschikbaar via online chat, telefoon en e-mail. Word open en de informatie voor de Office-installatie handig heb.