De Procedure voor het verwijderen van Facebook van mijn Computer

Als u denkt dat er te veel twijfelachtige objecten wordt gedeeld op Facebook, of u denkt dat de site is afleidend u en u focus kwijtraakt, is er een manier u kunt "" de site verwijderen van uw computer. Omdat Facebook een website is, kunt u niet "verwijderen" op dezelfde manier dat u een toepassing wilt verwijderen. U kunt echter alle sporen van de service op uw computer te verwijderen en voorkomen dat het wordt geopend zodat u niet kan de site opnieuw bezoekt.

Instructies

Microsoft Internet Explorer

1

Open Internet Explorer.

2

Klik op "Extra" en selecteer "Internetopties."

3

Klik op de knop "Verwijderen" onder "Browsegeschiedenis." Hierdoor wordt Facebook verwijderd uit uw het doorbladeren geschiedenis, zodat niemand kan uw geschiedenis bekijken en vertellen dat u al op de site.

4

Open het tabblad "Beveiliging" en klik op het pictogram "Websites met beperkte toegang".

5

Klik op de knop "Websites", vervolgens "http://www.facebook.com" Geef in het vak en klik op de knop "Toevoegen". Dit Facebook toegevoegd aan de lijst van op de zwarte lijst sites in Internet Explorer, wat betekent dat u zult niet langer kunnen om de site te bezoeken.

6

Klik op de knop "Sluiten", en klik op 'OK' om uw instellingen te bewaren. Je hebt Facebook verwijderd van uw computer.

Google Chrome

7

Open Google Chrome.

8

Klik op de moersleutelpictogram in de buurt van de hoogste-juiste hoek van het scherm en klik op 'Opties'.

9

Open het tabblad "Under the Hood", en klik vervolgens op "Duidelijke het doorbladeren van gegevens..." om te wissen van bewijs van de Facebook-website op uw PC.

10

De 'Inhoud instellingen...' knop, klik op de "Beheren uitzonderingen …" knop.

11

"Http://www.facebook.com" invoeren in het vak "Patroon", vervolgens klikt u op de vervolgkeuzelijst met het "Gedrag" en selecteer "Block." Klik op de "x" aan de bovenkant van de Chrome tabblad te sluiten van het tabblad "Opties".

Mozilla Firefox

12

Open Mozilla Firefox.

13

Klik op "Extra" en klik op "Uw recente geschiedenis wissen".

14

Openen van de drop-down box, selecteer "Everything" en klik op "Nu wissen." Hiermee verwijdert u alle geschiedenis hebt van het surfen op de site van Facebook op uw PC tijdens het gebruik van Firefox. Firefox heeft helaas geen de ingebouwde mogelijkheid om websites wordt weergegeven of gegevens uit wordt overgebracht naar en die websites te blokkeren. Er zijn derde-partij add-ons (Klik "Add-ons" onder "Opties"), dat zal het blokkeren van websites, of u kunt het doen via het HOSTS-bestand in Windows.