De miniaturen van de afbeelding weergegeven niet in een map Vista

Microsoft's Windows Vista bevat miniaturen van foto's, documenten en andere bestanden in Windows Verkenner. Elke afzonderlijke map kan haar eigen weergave-instellingen, en miniaturen kunnen ook worden ingeschakeld of uitgeschakeld systeembrede. Als u Vista's voor de beste prestaties aanpassen, wordt met Vista miniaturen, aangezien genereren en ze worden geladen de computer vertraagt uitgeschakeld. Als u miniaturen in een map niet voort Vergezicht, die map de weergave-instellingen kunnen worden ingesteld zien op de miniaturen niet worden weergegeven, of miniaturen kunnen worden uitgeschakeld voor elke map.

Instructies

1

Open de map foto miniaturen niet worden weergegeven in Windows Verkenner. Bijvoorbeeld, opent de map afbeeldingen door te klikken op "Start" en "Foto's."

2

Klik op de "View" menu op de werkbalk van Windows Verkenner en op een weergaveoptie zoals "Normale pictogrammen," "Grote pictogrammen" of "Extra grote pictogrammen." Miniaturen worden niet weergegeven voor weergave-opties zoals "Kleine pictogrammen", "Lijst" en "Details".

3

Klik op de "Organiseren" knop op de werkbalk van Windows Verkenner en klik op "Map en zoekopties".

4

Klik op het tabblad "Weergave".

5

Uncheck de "altijd pictogrammen weergeven, nooit miniaturen" optie in de lijst door erop te klikken als het ingeschakeld.

6

Klik op 'OK'.