De meest bekeken berichten weergeven in WordPress

Als een persoon op uw WordPress website voor de eerste keer aankomt, is je primaire doel om hen te maken als de website genoeg om nogmaals te bezoeken. Alle bezoekers zullen niet bereid zijn om verkennen van de navigatiestructuur van uw website en zou liever gericht te worden aan de beste inhoud. Door het installeren van een widget om uw site's meest bekeken berichten in de zijbalk weer te geven, ziet een nieuwe bezoeker onmiddellijk de inhoud die vorige gebruikers waardevol vinden.

Instructies

1

Open het menu 'Plugins' in de linkerkolom van de WordPress dashboard en klik op "Add New".

2

"WordPress populaire posten" typt in het zoekvak en druk op Enter. De "Install Now" link onder "WordPress populaire posten" op het resultaat-scherm, klik op "Ok" dan "Plugin activeren" om de installatie te voltooien.

3

Open het menu "Weergave" in de linker kolom, en klik vervolgens op "Widgets."

4

Sleep de widget "WordPress populaire posten" van het hoofdgebied van de pagina naar het zijbalk aan de rechterkant. De widget opengeklapt zodat de beschikbare configuratieopties weergeven.

5

Klik op het veld "Titel" en geef de widget een naam, bijvoorbeeld "Meeste bekeken inhoud."

6

Klik op het veld onder "Tonen omhoog aan", en typ het aantal berichten dat de widget moet worden weergegeven.

7

Klik op de "Periode" drop-down menu en selecteer het bereik dat moet worden weergegeven in de widget posts uit, zoals "Laatste 7 days" of "All time." tijd

8

Klik op de "Berichten sorteren" drop-down menu, en selecteer "Totale uitzicht."

9

Klik op de knop "Opslaan".