De locatie van de back-upbestanden register in 98 Tweede editieHet register van Windows 98 Tweede editie is een database-achtige bestand dat informatie bevat over toepassingen, apparaten, gebruikersprofielen en instellingen gerelateerd aan programma's en documenten op uw computer aanwezig. Windows 98SE maakt een reservekopie van het register van elke dag en de back-up opgeslagen in de map Sysbckup binnen de Windows-map op de vaste schijf van de computer. Het back-upproces is automatische en loopt als een achtergrond-proces.

ScanregW.exe

Windows 98SE lanceert ScanregW.exe back-up van het register als onderdeel van het besturingssysteem lijst van achtergrondtaken – de back-up kan plaatsvinden op start-up of afsluiten. ScanregW.exe is een standalone nut dat u ook kunt handmatig een back-up naar de registratiekantoor vijl te starten indien gewenst. Ook, als u opnieuw uw computer opstarten, Windows automatisch back-up van het register zodra het besturingssysteem weer actief is.

Register

Het register van Windows 98 Tweede editie bestaat uit twee verschillende systeembestanden die hand in hand binnen Windows--User.dat en System.dat werken. Uw Windows-systeem kan niet functioneren zonder deze twee bestanden. User.dat bevat informatie over elke gebruikersnaam en profiel dat aanwezig is op uw systeem van Vensters 98SE. System.dat bevat alle toepassing, hardware, beveiligingsinstellingen en standaardinstellingen Windows 98SE en algemene operatie informatie. ScanregW.exe back-up van beide bestanden in een back-upbestand en is in staat om het back-upbestand herstellen.

Kopieën

Windows houdt maximaal vijf verschillende back-upversies of kopieën van het registerbestand in de map Sysbckup. De verschillende back-upbestanden zijn beschikbaar in het geval u nodig om te herstellen van het register van een andere datum. Windows houdt ook de vijf verschillende versies van de bestanden in het geval van een probleem van de corruptie register. Griffie corruptie kan onopgemerkt voor vijf dagen voordat u misschien merken dat uw computer niet naar behoren functioneert. Corruptie symptomen zijn Windows 98SE niet opstarten, het besturingssysteem niet laden alle startende programma's, waarschuwing dat een of meer problemen met het register fouten en fouten zoals "DLL" en/of "Sys" ontbrekende bestanden van de waarschuwing.

Back-upbestanden

De register back-upbestanden bevatten de nummers 000 tot 005 en het eerste deel van de bestanden namen beginnen met "RB." Elk register back-upbestand bevat de extensie ".cab"--voorbeeld: RB000.cab, RB001.cab, RB002.cab, RB003.cab, RB004.cab en RB005.cab. De back-upbestanden niet zijn verborgen in de map Sysbckup--de bestanden namen zijn zichtbaar in de map als alle andere bestanden in andere mappen.