De Intel DG965WH BIOS Is traag opstarten

Als uw Intel DG965WH BIOS-configuratieprogramma is traag om te laden (dit laadproces is een afkorting voor "opstarten"), dit is een teken dat het moederbord of de centrale verwerkingseenheid van uw computer kan worden oververhitting. Het BIOS wordt geopend voordat Windows ooit geladen, zodat de programma's die zijn geïnstalleerd op uw computer geen factor in deze vergelijking spelen. Er zijn een paar dingen die u proberen kunt te verlichten van de overtollige warmte aan de binnenkant van uw computer.

Instructies

1

Zet de computer uit en laat het afkoelen voor ten minste een half uur voordat u het weer terug op. Hiermee zal niet permanent van de computer oververhit problemen opgelost, maar het zal vast hen lang genoeg hebt u toegang tot het BIOS van uw computer op een normale snelheid.

2

Schoon uit de ventilator op de achterkant van de behuizing van uw computer. U kunt een blikje van samengeperste lucht (beschikbaar bij de meeste elektronica retailers) te spuiten van al het stof dat de ventilator heeft opgebouwd over de time-out van de eenheid, toestaand het om te draaien op een normale snelheid. Een ventilator die is traag of functioneert vanwege zoiets stof opbouw is iets dat snel leiden uw computer tot kan zodat deze opstart oververhit raken.

3

Open uw computer en schoon uit het stof dat aan de binnenkant heeft opgebouwd. Zet de computer uit en verwijder alle voedingskabels. Gebruik een schroevendraaier te openen van de zijkant van de behuizing van uw computer. Neem een blikje van samengeperste lucht en spuit al het stof dat heeft gebouwd up binnenstebuiten van de eenheid. Seal Maak een back-up van uw computer en probeert om te zetten op uw computer en uw BIOS opnieuw laden. Stof opbouw op de binnenkant van uw computer na verloop van tijd kan leiden tot belangrijke componenten, zoals uw moederbord, oververhit raken.