De instructies van de Printer van de Dell 944

De Dell 944 combineert de functies van een printer en scanner in één enkel apparaat, waardoor het product geschikt voor gebruik in een thuisnetwerk of een klein bedrijf. Van de 944 kenmerken omvatten een maximale afdrukresolutie van 4800-door-1200 dpi, een maximale scanresolutie van 19.200 dpi, een 2,4-inch LCD-scherm en een automatische papiersensor die het type papier in gebruik detecteert. Het apparaat maakt gebruik van twee inktcartridges standaard: met zwarte inkt en een ander met drie inktkleuren. U kunt een foto-inktcartridge voor de tricolor een betere resultaten te bereiken bij het afdrukken van foto's vervangen.

Instructies

Installeren

1

Sluit het netsnoer van de printer aan op de overeenkomende poort op het achterpaneel. Sluit het netsnoer aan op een stopcontact. Druk op de knop "Power", gelegen in de buurt van de onderkant van het bedieningspaneel van de printer. Gebruik de pijlknoppen op het bedieningspaneel van de printer standaardtaal te selecteren. Druk op de knop van het vinkje om te bevestigen.

2

Bereiken onder de voorste rand van het bovengedeelte van de printer. Til het bovenste gedeelte naar boven en wacht op de inkt cartridge houder om te geven. Til de deksels van de houder van de cartridge. De zwarte inktcartridge aan de linkerkant en de kleureninktcartridge rechts invoegen. Sluit het bovengedeelte.

3

De papiergeleiders op de invoerlade scheiden, vinden op de top van de printer. Gewone printer papier in de invoerlade. Schuif de geleiders naar binnen totdat ze maken contact met de stapel papier.

4

Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de poort aan de achterzijde van de printer naast de voedingspoort. Sluit het resterende uiteinde op een ongebruikte USB-poort op uw computer.

5

Plaats de installatie-CD in de optische-schijfeenheid van de computer. De CD's inhoud bekijken, de toepassing en uitvoeren "setup.exe". Volg de aanwijzingen op het scherm instructies.

Afdrukken

6

Open uw document. Klik op "Bestand", "Afdrukken".

7

Klik op de "Voorkeuren", "Eigenschappen", "Opties" of "Setup" optie. De afdrukinstellingen desgewenst aanpassen.

8

Klik op "OK" of "Afdrukken" om te beginnen met afdrukken.

Scannen

9

Til de klep op het bovengedeelte van de printer aangesloten. Plaats het document dat u wilt scannen gezicht naar beneden op de glasplaat. Uitlijnen op de linkerbovenhoek van het document met de rechterbenedenhoek van het glas.

10

Sluit het klepje. De Dell All-in-One Center applicatie starten. Bekijk de opties in het menu 'Verzenden gescande afbeelding naar'. Selecteer het programma dat u gebruiken wilt voor het weergeven en bewerken van de gescande afbeelding.

11

Druk op de knop "Scan nu". Wacht voor de printer te voltooien met het scannen van het document en Bekijk de resultaten in uw geselecteerde toepassing.