De instellingen wijzigen zodat de Prullenbak niet automatisch legen

De Prullenbak is een speciale map in Windows die in het bezit van alle bestanden die u verwijdert. Hoewel deze bestanden nog ruimte consumeren, kunt u veilig deze terugzetten op hun oorspronkelijke locatie in het geval dat u wilt nog steeds toegang tot de inhoud. Echter, de Prullenbak regelmatig leegt zich als de totale bestandsgrootte van alle verwijderde bestanden groter is dan de ruimte die is gereserveerd voor de Prullenbak. Gereserveerde ruimte in de Prullenbak maximaliseren zodat Windows zal automatisch niet duidelijk voor alle bestanden in de Prullenbak.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op het pictogram van de Prullenbak op het bureaublad en klik op 'Eigenschappen'. Selecteer de optie 'Aangepaste grootte' en stel de waarde op "9999999." Klik op de "Apply" knop laat Windows de waarde voor de maximale capaciteit van de schijf corrigeren.

2

Klik op het volgende station in de lijstkolom "Recycleren Bin locatie" en herhaal de eerste stap. Doe dit totdat u alle stations op de lijst.

3

Klik op de knop "OK" om de wijzigingen toe te passen en het dialoogvenster te sluiten.

Tips & waarschuwingen

  • Selecteer de optie "Gebruik Eén instelling voor alle stations" en stel de schuifregelaar op 100 procent in de Prullenbak-eigenschappen als u Windows XP gebruikt.