De Gateway M-6866 Laptop microfoon werkt niet

De Gateway M-6866 Laptop microfoon werkt niet


Laptops met ingebouwde webcams bieden gemak voor het opnemen van video's, online chatten en opnemen van audio alleen, indien gewenst. Ingebouwde webcams werken meestal goed, maar als uw laptop niet opnemen van audio of video, vaak is het niet als gevolg van een echte fout. Als het is, kunt u om te investeren een beetje meer tijd, het oplossen van problemen.

Fundamentele resoluties

Controleer eerst of wanneer uw microfoon blijkbaar werkt niet dat het niet gedempt. Als u de ingebouwde Camera-assistent programma gebruikt, controleert u de "Mute" knop in de buurt van de linkerbenedenhoek van het venster. Als u van een ander programma om audio gebruikmaakt, Controleer de instellingen om te zien als het eveneens uitgeschakeld. Een andere vroege oplossing die u moet proberen opnieuw wordt opgestart. Moderne computers zijn erg ingewikkeld, tientallen programma's uitvoeren en uitvoeren van miljoenen regels van programmering, en af en toe zult u tegenkomen fouten die u niet begrijpt, maar gewoon regelmatig opnieuw te starten is het probleem opgelost. Houd er rekening mee dat als u opnieuw opstarten uw computer regelmatig om problemen te verhelpen als dit, moet u bijgewerkte stuurprogramma's voor de webcam, en stormloop te virus scannen met een betrouwbare antivirus programma.

Volume-instelling

De microfoon kan goed werken, maar met het geluid afgewezen of uitgeschakeld, de microfoon lijkt niet te worden iets opnemen wanneer u de opname afspeelt. Controleer het volume in van de computer in Windows, door te klikken op de "Volume"-pictogram in het systeemvak in de rechterbenedenhoek van het scherm. Een vak verschijnt waar u kunt volume verhogen of verlagen met een schuifregelaar, en u kunt kijken op de knoop van het volume in het vak om te zien als de audio is uitgeschakeld.

Als u de laptop luidsprekers gebruikt, moet u wellicht hoofdtelefoon op uw computer hebt aangesloten. Als dat het geval is, het geluid gaat via de hoofdtelefoon en je iets uit de luidsprekers niet horen.

Stuurprogramma 's

Stuurprogramma's zijn de stukjes software die uw computer gebruikt om te communiceren met zijn eigen hardware, zoals de microfoon en webcam. Als uw webcam-stuurprogramma's verouderd of beschadigd zijn, werkt de microfoon niet correct of helemaal. U kunt de drivers downloaden van de ondersteuningssite van Gateway door te zoeken naar 'M-6866 drivers.' Nadat u uw model hebt gevonden, kunt u klik op 'Driver Downloads' en vervolgens downloadverbindingen beide "-Camera-Driver" u ziet er en dubbelklik op beide bestanden om ze te installeren. Start de computer opnieuw en kijk of de microfoon dan werkt.

Onderhoud

Als je alles vermeld hebt geprobeerd, maar het nog steeds niet functioneren, vereist de microfoon waarschijnlijk professionele onderhoud. Als uw computer onder garantie is, neem dan contact op met de retailer die betrekking heeft op de garantie te informeren over reparaties. Neem anders contact op met de Gateway om te vragen wat uw opties zijn. Met ingang van deze publicatie als u support.gateway.com bezoekt en klik op de "Contacteer ons" link, vindt u verschillende opties voor het bereiken van Gateway ondersteuning.