De Firefox Add-On te slaan naar het bestand werkt niet

De open-source Mozilla Firefox webbrowser omvat een add-on galerij met duizenden bijgedragen add-ons en extensies. Als u probeert een add-on te gebruiken voor het opslaan van bestanden, maar het werkt niet, kan u zitten kundig voor oplossen naar de uitvaardiging door het oplossen van problemen met de add-on of de browser zelf.

Add-On Compatibility

Als u een naar een nieuwere versie van Firefox upgrade en de Firefox add-on niet compatibel met de nieuwe versie is, zal de add-on stoppen met werken. Om te zien of de add-on compatibel is, klik op het menu "Extra" en klik dan op 'Invoegtoepassingen'. De invoegtoepassing in de lijst vinden. Als het is niet compatibel met de versie van Firefox die u uitvoert, zal de status naast de add-on leescompatibel "niet." Als een add-on vanwege een update van Firefox niet compatibel is, het vaak bijgewerkt kort daarna. Zo ja, u ontvangt van de beschikbare update wanneer u uw add-ons bijwerken.

Installatieproblemen

Add-on installatieproblemen voorkomt u dat een add-on naar behoren functioneert. Als de invoegtoepassing niet werkt, probeer verwijderen en vervolgens opnieuw installeren van de add-on om te zien als het probleem wordt opgelost. Voor het verwijderen van de invoegtoepassing, klikt u op het menu "Extra" en klik dan op 'Invoegtoepassingen'. Klik op 'Verwijderen' naast de add-on. Zoek voor de specifieke add-on in de galerie met Mozilla Firefox add-on, en installeren om te zien als het zal functioneren.

Add-On conflicten

Als een invoegtoepassing niet werkt, is het mogelijk dat de add-on heeft een conflict met een andere ingeschakelde Firefox add-on. Om te controleren voor add-on conflicten, open het menu van de add-on en uitschakelen van elke geïnstalleerde add-on, behalve degene die u ondervindt problemen met. Herstart Firefox en zien als de add-on nu werkt. Als er, conflicteert een add-on. Re-toe te laten elk van de invoegtoepassingen die u hebt uitgeschakeld, één voor één, tot u vindt die zorgt ervoor dat de andere rand om te stoppen met functioneren. Wanneer u de conflicterende add-on vindt, verwijderen door te klikken op "Verwijderen".

Firefox problemen

Algemene problemen met Firefox kunnen ook verhinderen dat uw add-on naar behoren functioneert. Om te zien als Firefox het probleem is, verwijderen via het Configuratiescherm van Windows, en dan download en installeer de nieuwste versie van Firefox van de Mozilla-website. Installeren van de add-on en te testen om te zien of het werkt.