De Emachine Em250 Netbook Specs

eMachines is een merk van computers en laptops, en dit merk wordt vervaardigd door Gateway, Inc. Het hoofdkantoor is gevestigd in Irvine, Californië, maar het verzendt haar producten wereldwijd. Een van haar producten is de Acer eMachines Em250 netbook. Een netbook is een type van zeer kleine laptopcomputer, en deze computers zijn meestal niet duur. Vanaf 2011, kunnen de Em250 kosten tussen $230 $280, en u kopen bij online winkels of lokale winkels zoals Walmart.

Lichaam

De eMachines Em250 is zwart met zilveren accenten en het toetsenbord is zwart met witte belettering. Het heeft een video graphics array (VGA) en drie universele seriële bus (USB)-poorten, waarmee u meerdere apparaten aansluiten op uw apparaat. De netbook is een hoofdtelefoon en een microfoon jack ingangen, één sleuf van de lezer van de kaart en één poort van het local area network (LAN). De grote knoppen bevinden zich op de lagere rechterkant van het toetsenbord en de draadloze Internet (Wi-Fi) aan en uit knop is op de voorkant van uw netbook.

Functies

Een toetsenbord gelegen in de buurt van de voorkant van uw laptop en dit werkt als een muis, zodat u kunt selecteren, slepen en neerzetten van items. Deze machine beschikt over de Intel 945GSE chipset, en deze chipset bevat de Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950. De GMA geïntegreerde grafische processor kunt u spelen van afbeeldingen op uw computer zonder een dedicated grafische kaart.

Specificaties

De netbook komt met een 1.6 GHz (gigahertz) Intel Atom N270 centrale verwerkingseenheid (CPU) met 250 GB (gigabyte) van intern geheugen. Het komt met een drie of zes celbatterij, waarmee u het uitvoeren van uw laptop voor ongeveer drie tot vier uur voordat u wilt opladen. Het beschikt over een 1 GB double data rate (DDR) 2 RAM-geheugen en 160 DB harde schijf. Het produceert ongeveer 8 watt (W).

Besturingssysteem

De eM250 wordt geleverd met het Linux Operating System (OS) of Windows 7. In het algemeen, heeft de Europese versie het Linux-systeem, terwijl de Amerikaanse versie wordt geleverd met Windows 7. Met ingang van 2011 is Windows 7 het meest recente Windows-besturingssysteem, geproduceerd door Microsoft. Dit OS bevat functies zoals taakbalken, Internet Explorer en Windows Media Player.