De eenvoudigste programma's voor het bouwen van een Website

De eenvoudigste programma's voor het bouwen van een Website


Honderden methoden bestaan voor het bouwen van een website, van complexe animatie en video sites naar fundamentele één pagina landing sites. Begrijpen uw behoeften vóór het kiezen van de juiste website programma's of services te bouwen van uw aanwezigheid op het Web. Als uw behoeften zijn eenvoudig en uw ervaring beperkt, hebt u een aantal opties-- en beter nog, bezoekers van uw site kunnen waarderen ook een website die niet vereisen verschillende mooie programma's en een high-end machine om te lezen.

Tumblr en Blogging Platforms

Blogging platforms bieden een zeer gebruiksvriendelijke interface voor het bouwen van uw website. Deze platforms hebben ook grote gebruikersgroepen en technische ondersteuning, zodat de kans sterk dat u antwoorden op uw vragen in de gebruikersforums vindt. Voor de grote platformen zoals Wordpress, TypePad en Blogger, is Tumblr een van de eenvoudigste publicatieopties te gebruiken. Het dashboard, of "back-end" van de site is gestript tot de naakte essentie en grote pictogrammen gebruikt om aan te geven welk type inhoud die u bent over te publiceren. De thema's zijn beperkt, hoewel aangepaste thema's beschikbaar zijn, maar het leren van Tumblr zeer eenvoudig en intuïtief, vanwege zijn eenvoud is. Tumblr omvat ook een onderdeel van sociale media en u kunt "volgen" mensen met uw blog.

About.me Landing Page

About.me is een online applicatie die u toelaat om een landing page te maken in een paar eenvoudige stappen. Eenvoudig uploaden van een foto, een korte alinea's over uzelf of uw bedrijf toevoegen en koppelingen toevoegen aan uw sociale media, e-mail en andere online identiteiten. Het programma ook kunt u bijhouden van uw statistieken in hun dashboard en u kunt volgen en verbinden met andere gebruikers van de About.me in uw directory. Deze optie kost slechts een paar minuten om vast te stellen en is gratis voor de gebruiker.

Weebly Website Builder

Weebly.com is een web-based programma voor het bouwen van een eenvoudige site in een zeer korte tijd-frame. Gewoon uw gebruikersaccount maken en volg de dialoogvensters voor het maken van uw website. Upload uw foto's, voeg uw exemplaar en uw biografie pagina, sluit uw sociale media en e-mail en uw site is klaar om te gaan wonen. Weebly verschijnt een link naar eigen site binnen de jouwe, maar dit is gebruikelijk voor gratis website gebouw en interfereert niet met de siteontwerp.

Het kiezen van een programma

Elk van deze programma's en diensten zijn zeer verschillend in concept maar hetzelfde resultaat bereiken. Tumblr is een sociale blog die u toelaat om het volgen van mensen, "re-blog" andere mensen de inhoud op uw eigen site en post originele inhoud naar uw site op een eenvoudige, easy-to-use manier. About.me biedt een landing page en de trechter, zodat mensen een korte inleiding aan u of uw bedrijf krijgen en vervolgens kunt de koppelingen of de kanalen die zij wensen te verbinden met je op. Dit is ideaal voor een kunstenaar die meerdere websites of een ondernemer met meerdere bedrijven wellicht. Weebly is een fantastische uitlaatklep voor de opkomende kunstenaar op zoek naar uitbreiding van haar bereiken met beperkte marketing middelen of voor iemand op zoek naar een persoonlijke site maken voor vrienden en familie. Hebben een gedetailleerd plan voor uw online aanwezigheid vóór het bouwen van uw site en het bepalen van de beste combinatie van de bovenstaande opties van de website. Het is mogelijk dat alle drie bij uw behoeften in enkele wijze passen kan en uitvoering van ze allemaal kan helpen uitbreiden uw online bereik en publiek.