De draadloze netwerkadapter controleren wanneer een verbinding is mislukt

De draadloze netwerkadapter controleren wanneer een verbinding is mislukt


Als uw netwerkverbinding is mislukt, moet u wellicht verwijderen en opnieuw installeren van de stuurprogramma's voor draadloze netwerkadapters. Voordat u dit doet, Controleer en controleer of de adapter juist is geplaatst en de / uit-lampje brandt. Controleer of dat uw draadloze netwerk werkt op andere computers. Hierdoor is dat het is niet een mechanisch probleem. Als uw draadloze netwerk actief is en het netwerk lijkt te werken, verwijderen en opnieuw installeren van de stuurprogramma's.

Instructies

1

Open "alle programma's" uit het menu "Start". Uw draadloze adapter moet worden weergegeven in de lijst die wordt geopend.

2

Muis-over uw adapter en een vervolgmenu wordt geopend. Kies "Verwijderen" en wacht tot Windows een bericht dat het verwijderen voltooid is weergeven.

3

Haal uw draadloze netwerkadapter. Als u een PCI-adapter hebt geïnstalleerd in uw computer die moet u de computer afsluit eerst, open vervolgens het geval en de adapter verwijdert uit het moederbord. USB-adapters kunnen eenvoudig worden verwijderd.

4

Uitvoeren van de installatie-CD die bij uw draadloze netwerkadapter is geleverd of ga naar de website van de fabrikant en downloadt het nieuwste stuurprogramma voor uw model/typenummer.

5

Volg de installatiewizard. Het zal u vertellen wanneer sluit de adapter terug in en de stuurprogramma's opnieuw te installeren. Zodra de installatie is voltooid worden een draadloze Netwerkcontrole weergegeven. Moet u een actieve verbinding tot uiting in de monitor voor draadloos netwerk.