De definitie van een Embed Code & Widgets

De definitie van een Embed Code & Widgets


Toepassingen in een blog of website widget insluiten door de HTML insluiten codering kopiƫren en plakken in de widget. Widgets, ook bekend als gadgets, zijn kleine stukjes software codering voor toepassingen. Het is gemakkelijk om te sluiten toepassing codering in een widget. Widgets gebruiken programma scripting taal zoals HTML, Javascript en Adobe Flash.

HTML insluiten Tags

Bij het insluiten van video-inhoud op een website, HTML insluiten tags worden gebruikt. Een van de tags is de "< embed >" tag, waarin gevraagd wordt naar de browser waar de inhoud wordt gehost op de webpagina als een browser plugin te plaatsen. De inhoud wordt gehost op een andere website, genaamd de clientcomputer, zodat het vindt niet plaats op de widget-hosting website. De "< iframe >" tag wordt ook gebruikt als een embed-code, omdat het een inline frame tag die een ander document bevat. De "< iframe >" tag wordt gebruikt om embed YouTube video's.

Widget sluiten

Widgets, ook bekend als gadgets, zijn kleine softwaretoepassingen waarmee computer gebruikersinteracties op blogs en websites. Populaire widgets omvatten e-mail abonnementen, fotosoftware, blog post archivering en tag wolken. Er zijn ook HTML/Javascript-widgets die functie kunnen insluiten codering. De HTML insluiten van tags en moeten worden verkleind om te passen in de website of blog zijbalk vereist widget insluiten. Insluiten codes zijn vaak te vinden op de clientcomputer website. Bijvoorbeeld, insluiten codes liggen voor elke YouTube video.

Hoe Embed

Embed code wordt toegevoegd aan blog of website widgets voor het trekken van video of foto inhoud van de website van een klant. Ingesloten code toevoegen aan een Blogger blog, Meld u aan bij Blogger op de website van blogger.com. Klik op de koppeling "Design" op het "Dashboard" en "Een Gadget toevoegen" Klik op de pagina "Pagina-elementen". Kies de "HTML/Javascript" widget en de HTML-code toevoegen in de sectie "Inhoud". Sla de widget en bekijken van de blog. Ingesloten code toevoegen aan een WordPress blog, Meld u aan bij WordPress via de adminpagina. Klik op "Weergave" in het "Dashboard"-menu en klik op "Widgets." Sleep de "Tekst" widget aan de zijbalk sectie en voeg de HTML-code. Opslaan en weergeven van de blog.

Widget programmering

Widgets zijn gemaakt met behulp van een verscheidenheid van software en codering van programma's. Widgets kunnen worden gemaakt met behulp van DHTML, Javascript of Adobe Flash. DHTML is niet een programmeertaal, maar een combinatie van verschillende talen, waaronder HTML, JavaScript en CSS. JavaScript is een van de meest populaire toepassing scripting talen. Adobe Flash, ontwikkeld door Adobe, is een ander type van scripting taal om softwaretoepassingen te ontwikkelen.