De Callback functie voor DLL

Bestanden dynamic link library (DLL) bevatten functies die u gebruiken kunt om uit te voeren van Windows-onderdelen uit uw aangepaste programma's. Verschillende DLL-bestanden bestaan uit het Windows-besturingssysteem, en moet u callback-functies uit te voeren van de DLL-opdrachten. De callback functie bevindt zich in het dll-bestand, en uw aangepaste software voert de functie met behulp van de opgegeven functienaam.

Doel

Callback-functies kunnen u besturingssysteem programmacode uitvoeren op een Windows-computer. Wanneer u een programma maken en u moet Windows-specifieke code uitvoert, moet u de DLL callback-functies gebruikt. DLL's worden beschouwd als "beheerde code," wat dat Windows beheert alle uitvoering betekent, zodat Microsoft kan de computer beschermen tegen schadelijke programma's die werkend systeemdossiers te ruïneren.

Talen

Dll-bestanden werken met .NET talen. De twee talen opgenomen met Microsoft .NET framework zijn C# en VB.NET. Deze twee talen bevatten systeemeigen code kunt u verbinding maken met de dll-bestanden in de systeemmap van Windows. De .NET-talen kunnen de Windows DLL API callback functies op lokale computeropdrachten vertalen de interface met het besturingssysteem dus onzichtbaar voor de gebruiker.

Aliassen

Elke callback functie heeft een aliasnaam die is gekoppeld aan de functie. Als u verwijst naar de naam van de alias naar behoren sluit en uitvoeren van de code, of de uitvoering ontbreekt en uw aangepaste toepassing crasht. Naam van de alias is uiteengezet in de .NET framework-documentatie wanneer u de functie maken. U de Intellisense-toepassing binnen Visual Studio gebruiken om te helpen u de callback functie voor het dll-bestand achterhalen.

Overwegingen

Aangepaste software makers gebruiken alleen het bestand Windows DLL API's Bel functies die door het besturingssysteem zijn vereist. Teveel opgenomen dll-bestanden vertraagt de toepassing en het bugs kunt toevoegen aan uw systeem. Sommige programmeurs houden callback functies in een apart bestand te bevatten ze in een sectie van de broncode.