De beste YouTube-instellingen

Krijgen de beste YouTube-instellingen voor uw geüploade video's gaat configureren of het optimaliseren van uw inhoud voor de online video-sharing-service. Als u een reeks richtlijnen te volgen, kunt u er zeker van te uploaden van de beste kwaliteit video's voor on line weergave. Hogere kwaliteit en betere optimalisatie zorgen voor dat uw video is bekeken zonder beeldvervorming.

Resolutie

De resolutie van uw video maakt een groot verschil op hoe goed de kwaliteit blijkt. Als u uw video in HD-geschoten, houd het in high-definition bij het bewerken van het. Hoewel dit resulteert in een groter bestand, het zorgt voor de hoogste kwaliteit. Wanneer u een video online bekijken, heeft u de keuze om te upgraden of downgraden van de kwaliteit op basis van uw voorkeuren of verbinding snelheid. Niet groter resolutie tijdens de video-editing proces, omdat dit de beeldkwaliteit verstoort.

Hoogte-breedteverhouding

Het handhaven van dezelfde hoogte-breedteverhouding voor uw video's. Het wijzigen van deze instelling resulteert in een vertekend beeld. Het kan de video te kijken gebroken of gespannen op het scherm. Maak je geen zorgen over het invoegen van brievenbus of pillarbox bars op de toppen of zijden van de video. Deze kunnen worden weergegeven automatisch eenmaal geüpload naar YouTube. Deze toe te voegen in jezelf kan leiden tot extra ruimte die u oorspronkelijk niet van plan. De hoogte-breedteverhouding behouden op 4:3 of 16:9, afhankelijk van wat de oorspronkelijke verhouding was.

Frame Rates

Het is ook belangrijk niet te tweak van de framerate, tenzij u een professionele video bent en precies weet wat u doet. In bijna alle gevallen is de oorspronkelijke video framerate de optimale instelling. Wijzigen wanneer de framesnelheid omhoog of omlaag van de oorspronkelijke en de video kan te snel of te langzaam afgespeeld. Ook, wanneer een video opnieuw bemonsterd is het beïnvloedt de framesnelheid en produceert een lagere kwaliteit video.

Online Video bewerkingen

U kunt snelle correcties toepassen op uw video van je YouTube-account. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van de pagina, vervolgens klikt u op de link 'Mijn video's ' en klik op de "Video bewerken" knop voor de video die u wilt bewerken. Op het volgende scherm, kunt u trim de video en het stabiliseren, evenals de video's hoek, licht, verzadiging, contrast en kleur temperatuurinstellingen wijzigen. Als u niet de instellingen die u hebt aangebracht, kunt u altijd klikt u op de 'Terug naar origineel' knop terug te keren naar de oorspronkelijke video-instellingen.