De beste VideoCue-instellingen voor YouTube

YouTube, een eigendom van Google, gastheren en serveert miljoenen video's over de hele wereld. Het proces om uw eigen video's uploaden naar YouTube vereist weinig meer dan een account en de video-inhoud. U kunt het genereren van video-inhoud met behulp van een verscheidenheid van softwarepakketten zoals Telestream van VideoCue. Enige achtergrondkennis van de optimale instellingen en beperkingen kunt u zet uw beste beentje bij het uploaden van video's naar YouTube.

YouTube

Gebruiker-geproduceerde video-inhoud is de kern van YouTube beschikbaar materiaal. Als u wilt een video op YouTube, moet u zowel de video-inhoud genereren en uploaden. YouTube oorspronkelijk ingeroepen van Adobe's Flash formaat om video te versturen, maar de website is begonnen steeds meer vertrouwen op de H.264 containerformaat en HTML5 aan stroom videoinhoud.

VideoCue

VideoCue is een video presentatie-toepassing voor Mac gepubliceerd door Telestream. VideoCue is ontworpen om te functioneren met de ingebouwde webcam aangeboden op de meeste Mac-systemen. Naast opname en exporteren van video's, biedt VideoCue een teleprompter functie inschakelen voor het lezen van een script op het scherm tijdens het opnemen. Het biedt ook een chroma key (green screen) optie om alternatieve achtergronden in het videobeeld moet worden ingevoegd.

Voor het optimaliseren van Video van YouTube

YouTube ondersteunt een scala aan bitrates en formaten voor geüploade video's en zal uw video in hun voorkeur formaat omzetten als u het uploaden. De YouTube-conversieproces is niet volledig het uiterlijk van een geüploade video optimaliseren, dus hoe meer u kunt optimaliseren van uw video vóór het uploaden, hoe hoger de kwaliteit van de gehoste video zal zijn. Google biedt een aantal geavanceerde specificaties voor optimaal video voor YouTube te coderen. Google raadt overeenkomen met de framesnelheid aan het originele bronmateriaal, progressieve scan niet interliniëring en het instellen van een variabele bitrate. YouTube gebruikt een 16:9 aspect ratio in de speler, en de beste kwaliteit komt van bronmateriaal voor 1080p gecodeerd in 1920 door 1080.

VideoCue instellingen voor YouTube

Wanneer u klaar om te delen van uw video schepping van VideoCue bent, biedt de software een aantal vooraf geconfigureerde export formaten. U kunt ook de exportinstellingen. VideoCue kan geen pull video groter dan 320 door 240 van uw webcam, zodat niet elk groter dan dit video exporteren of u kwaliteit in gevaar. De hoogste kwaliteit video uit VideoCue exporteren, kies de voorinstelling die CD-ROM en gebruiken van de MPEG-4-encoder. Instellen van kwaliteit tot "Beste" en uncheck de optie tot limiet datasnelheid.