De beste methode voor het verwijderen van een achtergrond met Photoshop

Digitale fotografie heeft bewerken snapshots en afbeeldingen eenvoudig gemaakt, vooral met software zoals Adobe Photoshop. Geretoucheerde foto's zijn wijdverspreid in alle vormen van media, volgens The New York Times. Corrigeren van fouten of het toevoegen van artistieke raakt kan worden gedaan met een paar muisklikken. De beste methode voor het verwijderen van de achtergrond van een foto is niet langer een paar van schaar; met Photoshop, het is eenvoudig en er zijn een aantal manieren om het te doen.

Gebruik het gereedschap Toverstaf

De Magic Wand Tool is handig voor het verwijderen van achtergronden die effen gebieden met dezelfde kleur worden. Bijvoorbeeld, als de foto u functies hebt een persoon voor een effen zwarte muur staan en u de zwarte muur verwijderen wilt terwijl het verlaten van de persoon die voor het, is de Magic Wand Tool de weg te gaan. Simpelweg tikken voort naar de Magic Wand gereedschap in de gereedschapset (zoals te verwachten, het ziet eruit als een kleine toverstaf), klik vervolgens op de solide gebied van de foto die u wilt verwijderen. Dit zal elk deel van de foto die dezelfde kleur als het gebied waarop u hebt geklikt heeft, zoals de zwarte muur achter de persoon selecteren. Kan er gebieden die enigszins van het gebied dat u in eerste instantie hebt geklikt op, afwijken zodat u die niet-geselecteerde gebieden aan de massa al geselecteerd toevoegen kunt door de Shift toets ingedrukt--die voegt een "+" om de Magic Wand Tool cursor-- en op het gebied dat u zou willen toevoegen te klikken. Zodra u alle gebieden die u zou willen wissen met de Magic Wand Tool geselecteerd hebt, open het menu "Bewerken" en selecteer "Cut" als u wilt verwijderen van de geselecteerde gebieden.

Gebruik het gereedschap Lasso

De Magic Wand Tool is alleen nuttig wanneer de achtergrond die u wilt verwijderen solide met weinig of geen, kleurvariatie is. Als u wilt verwijderen van meer complexe achtergronden, mag u de Lasso Tool. Klik op de Lasso gereedschap in de gereedschapset (Ja, het lijkt net een beetje touw lasso) om deze te selecteren. Klik op de Lasso Tool cursor ergens langs de omtrek van het deel van de foto die u willen zou houden, terwijl u de muisknop ingedrukt houdt, langzaam en zorgvuldig en sleep vervolgens de Lasso rondom de afbeelding. Traceren helemaal rond de afbeelding totdat u het punt waar u gestart bent, dan loslaten van de muisknop los. U ziet het gebied dat u zou willen houden is nu gemarkeerd. Open het menu "Select" en kies "Inverse," die zal Selecteer het gebied dat u niet wilt behouden. Open het menu 'Bewerken' en kies 'Cut.' Dit zal Verwijder alles behalve in het gebied dat u wilt behouden.

Gebruik het gereedschap Gummetje

Als de Magic Wand Tool of de lasso te ingewikkeld lijken of gewoon doen niet resultaten die je wilt, kan het gummetje ook worden gebruikt om een achtergrond te verwijderen. Klik op het gereedschap Gummetje in de gereedschapset (het lijkt net een van die kleine roze rubberen gummen van school) te krijgen van de cursor van de gum. Klik op het gedeelte van de afbeelding die u wilt verwijderen en sleep om te wissen van grotere delen van de afbeelding. Uitbreiding van het beeld kan maken de taak van de achtergrond wissen en verlaten het gedeelte zou u willen houden veel gemakkelijker. Houd de muisknop ingedrukt, kunt u de gum cursor verplaatsen in andere secties van de achtergrond die u wilt verwijderen. Als u uiteindelijk teveel wissen of een fout maken, simpelweg pull-down het menu "Bewerken" en selecteer "Eraser ongedaan maken" om opnieuw te beginnen.