De beste manieren om meer Twitter volgers

De beste manieren om meer Twitter volgers


Twitter is uitgegroeid tot een van de manieren van de premie te vinden en te houden in contact met een grote groep mensen, of "aanhangers." Of u nu een blogger, activist of business marketeer, heeft Twitter enorm potentieel voor de verspreiding van uw idee├źn en informatie over uw producten. Inderdaad, in 2009, Dell rapporteerde dat het had een enorme $6,5 miljoen gegenereerd vanuit hun Twitter aanwezigheid--, dus het is geen klein wonder dat zo veel volgelingen mogelijk dergelijke een gemeenschappelijk doel is.

Inhoud die telt

Hoewel er veel dingen die je doen kunt om het aantrekken van mensen naar uw Twitter pagina, zullen uw inhoud--de tweets zelf--de beslissende factor. Zorgen uw tweets waarde bieden aan de lezer--doen zij het oplossen van een probleem, laten lachen of breken informatie verstrekken? Bepaal wat uw doelgroep is, denken over wat ze willen en versnelling van uw tweets om hen. Uitwijkmogelijkheid, tweet over uw passies, en laat uw enthousiasme mensen te trekken.

Binnen Twitter

Maak gebruik van Twitter tools en functies. Vul je bio, een beknopte of interessant overzicht van wat mensen van u verwachten kunnen. Moedig uw volgelingen tot retweet uw tweets, die zich ze aan hun eigen volgelingen, die controleren uw pagina verspreiden zal misschien als ze wat je willen te zeggen hebt. Ten slotte, hash-tags toepassen waar mogelijk--gebruik een hekje gevolgd door iets dat de tweet vat; bijvoorbeeld, #politics, #nba, #tango, enzovoort.

Buitenkant van Twitter

Verspreid uw Twitter link aangenomen. Hebt u een persoonlijke blog, je Twitter link worden weergegeven in een voor de hand liggende locatie, misschien met behulp van een afbeelding voor dit doel. Telkens wanneer u het schrijven van een gastpost voor een andere blog of stak een podcast, uw Twitter-adres vermelden, en toe te voegen aan uw e-mailhandtekening ook. Niet vergeten de offline wereld--bevorderen van uw Twitter-account op uw visitekaartjes en andere business stationaire, vermelden wanneer u presentaties geven en mensen over in persoon vertellen.

Uw voortgang bijhouden

Een aantal gratis tools zijn beschikbaar die u helpen zie waar uw volgelingen vandaan en wat maakt hen in- en uitschakelen. TwitterCounter is bijvoorbeeld een gratis tool die houdt volgelingen toegevoegd elke dag, brengen spikes en druppels in volgeling tarieven uw aandacht onmiddellijk. Door een oogje op uw vooruitgang, hebt u een beter idee over wat werkt en wat niet, zodat u kunt uw strategie dienovereenkomstig aanpassen.