De beste manieren om het verwijderen van Spyware Doctor

Spyware Doctor ™ werd ontwikkeld door PC Tools om spyware te verwijderen van computers waarop Microsoft Windows wordt uitgevoerd. Echter, zoals veel spyware en malware verwijdering programma's, er zijn verschillende virussen speciaal ontworpen om te vermommen zich als Spyware Doctor, en de verwijdering van deze virussen heel moeilijk kan zijn. In dit artikel bespreken we de verwijdering of Spyware Doctor en de spoof virussen om te komen tot een schone lei op uw computer.

Verwijder de Software

Eerst, moet u om te controleren of dat u volledig de Spyware Doctor toepassing hebben verlaten. U kunt dit controleren door het controleren van uw proceslijst van de taakmanager. Zodra dit is gedaan, gebruikmaken van Windows installer te verwijderen van de software, te garanderen dat de directeur van de Spyware Doctor gelegen in C:\Program Files is volledig verwijderd, en verwijder alle Spyware Doctor registersleutels uit het register using regentschap. Als laatste voorzorgsmaatregel, kunt u download CCleaner en voer het.

Vervalste Software is verwijderd

Zoals vroeger werd vermeld, veel virussen en malware te camoufleren zichzelf als andere programma's, zoals Spyware Doctor, zal proberen en dit is de oorzaak van veel problemen die lijken te worden gerelateerd aan de software zelf. Om dit te voorkomen, volledig reinigen van uw systeem. Niet alleen zal dit geen laatste sporen verwijderen van Spyware Doctor spoofs, het moet ook verwijderen van de meeste, zo niet alle, andere spyware en malware van uw systeem.

Ten eerste moet u verwerven, installeren en bijwerken van Lavasoft Ad-Aware, Spybot Search en Destroy en MalwareBytes Anti-Malware. Dit zijn enkele van de meest aanbevolen spyware removal tools beschikbaar. SpyBot is gratis, u kunt het downloaden van de demo van Ad-Aware, en u moet zitten kundig voor een downloadbare versie van MalwareBytes vinden op MajorGeeks.com. Zodra u hebt beveiligd aller de scansoftware die u gebruikt, uw computer opnieuw opstarten in de veilige modus zonder netwerkondersteuning en volledig systeemscans met Adaware, SpyBot en Malwarebyte. Vast en verwijder eventuele problemen ontdekt door de software. Zodra u klaar met de scans bent, annuleerteken u herstarten uw computer normaal.

Eventuele restanten opruimen

Moet er geen sporen van Spyware Doctor links op uw computer en de meeste, zo niet alle, spyware ook moet worden verwijderd. Als u nog steeds problemen met Spyware Doctor of spyware voor die kwestie ondervindt, kunt u een programma genaamd Hijackthis die zal een volledige scan van uw systeem maken en u te voorzien van een logboekbestand van potentiële kwetsbaarheden en spyware downloaden. U kunt vervolgens dit logboekbestand voor posten aan Spyware doctor gerelateerde zoeken en ze verwijderen. Maar wees voorzichtig bij het gebruik van Hijackthis, een item vermeld in het logboekbestand is niet per se spyware of een kwetsbaarheid. In feite, de meeste objecten worden aanpassingen die je zelf aan software gemaakt hebt.