De beste manieren om het maken van 3D computergames

De beste manieren om het maken van 3D computergames


3D-Games zijn zeer vermakelijk om te spelen en voor sommige ambitieuze programmeurs te maken. Hoewel het misschien gemakkelijk om te veronderstellen u zou moeten vinden zeer dure software op grote productie studios zoals Sony's Online Entertainment, u zou worden verrast om te weten dat je eigenlijk 3D-games op uw eigen thuis maken kunt. De beste manieren om 3D-games zijn met behulp van software al beschikbaar of u kon uw eigen spel code. De meeste zou waarschijnlijk verkiezen de voorafgaande methode als ze waren op zoek naar iets meer snel. Het is makkelijker om aan te passen als u eenmaal een 'sjabloon' om mee te werken.

3D Game Maker

Deze software moet een hit met iedereen ontbreekt in programmering of zelfs artistieke vaardigheden. U kunt een unieke en een speelbaar spel zonder de technische vaardigheden. Enkele van de functies in deze software omvatten: onmiddellijke resultaten, 360 pre-en-klare scènes, meer dan 500 3D-objecten, 320 geluiden en de optie voor het opslaan van spellen als EXE-bestanden.

U kunt ook uw eigen geluiden en 3D-modellen om te werken met importeren. Één of twee speleropties zijn beschikbaar. Internet updates zijn beschikbaar voor u om toe te voegen aan uw creatieve spel maken van vaardigheden.

Donkere BASIC

Donkere BASIC kunt maken van je eigen games, demo's, diavoorstellingen en zelfs zakelijke toepassingen. Alles wat u nodig hebt om te weten is het gemakkelijk BASIC programmeertaal. Zelfs als u nooit hebt geprogrammeerd voordat zal de gemakkelijk in-depth tutorials u helpen om een spel van in minuten.

De kracht van Microsofts game-engine Direct X kan nu worden gecontroleerd door alledaagse PC-gebruikers. U hoeft niet te worden een expert C programmeur maken 3D-games. Er zijn vele functies opgenomen met donkere BASIC. 3D-functies omvatten: X en 3DS ondersteunde bestanden, ingebouwde 3D primitieven, volledig model manipulatie, ambient en directionele verlichting en nog veel meer. U hebt ook meer dan 45 demo's om te werken met, MP3/MIDI muziekcontrole, en meer dan 25 tutorials en 900 3D-modellen.

Genesis 3D Developer Kit

Het beste ding over dit stukje software is dat het is gratis. De enige kosten is je neemt de time-out van de dag om te investeren. Genesis3D is een real-time 3D rendering omgeving. U een deel van een grote online gemeenschap geworden, hebben toegang tot gratis online forums, en hebben veel links naar Genesis3D ontwikkelaars. Vinden van de ondersteuning en hulpmiddelen die u nodig zou geen probleem moeten zijn.

De motor is gratis te downloaden en te spelen met en ook zorg ervoor om te downloaden van GDemo1, een indrukwekkend voorbeeld van Genesis3D in actie. Alles is open source, dus u uw code beschikbaar maken voor anderen moet te wijzigen.