De beste manier om het lezen van Ebooks

De beste manier om het lezen van Ebooks


EBooks zijn elektronische boeken die kunnen worden gelezen met behulp van een computer of een eBooklezer. Aangezien de meeste kan worden gedownload zonder veel moeite, is het equivalent van een bibliotheek in uw zak of tas mee te nemen de ultieme droom voor elke fanatieke lezer. Echter wanneer vermoeide ogen en lage batterijleven begint te eroderen uw leesplezier, is leren van de beste manier om te lezen van uw ebook zonder frustratie een must.

Instructies

1

Kies een betrouwbare en comfortabele eBooklezer. De lezer moet het hebben van een scherm groot genoeg om te voorzien in continue lezen zonder vermoeide ogen. Vermijd felle verlichting in de computer of de eBooklezer omdat uw ogen voortdurend aanpassen moet van het lezen van de ebook en verwerking van het licht dat de blikken van het scherm.

2

Het lettertype van het ebook groot genoeg voor u om te zien maken. Als uw visie sub-par is, een 14 - naar 20-punts lettertype gebruiken. Dit zal verhogen de belettering en kunt u comfortabel lezen.

3

Selecteer ebooks opgemaakt specifiek voor een lezer in plaats van formaten PDF. Deze opgemaakte boeken zijn niet gemakkelijk om te navigeren omdat de PDF niet de exacte plaats van uw laatste lezen herinneren zal, en sommige Adobe ebook van alleen kan worden gelezen met behulp van Adobe Reader.