De beste lege CD-Media

De beste lege CD-Media


Lege CD-media is niet gelijk---gemaakt ze wild kunnen variëren in materiële kwaliteit, duurzaamheid en pariteit van opgeslagen gegevens. Gelukkig zijn er verschillende online bronnen die helpen u erachter te komen welke merken de meest betrouwbare zijn. In het algemeen komen de beste lege CD media merken van hoge kwaliteit fabrikanten.

Lage kwaliteit vs kwalitatief hoogwaardige Media

Bij het testen van lege CD's, gegevens op verschillende snelheden wordt verbrand, en de geregistreerde gegevens is in vergelijking met het origineel om te testen voor integriteit. Lagere kwaliteit blanks mislukt tijdens het schrijven bij hogere snelheden, en gegevens pariteit zullen onbetrouwbaar. Lagere kwaliteit spaties zal ook sneller desintegreren en onbruikbaar worden alle gebrande gegevens. Deze lege cd's hebben ook een hoger percentage van de slechte schijf.

Fabrikant versus merk

Er zijn twee verschillende namen in gedachten te houden bij het zoeken naar de beste CD-media: fabrikant en merk. Aangezien sommige merken verschillende CD media fabrikanten die verschillende niveaus van kwaliteit gebruiken hebben, het inkopen van spaties door merk is niet een betrouwbare manier om te winkelen. Een aankoop van een specifiek merk kan een leeg dan een eerdere aankoop van dat hetzelfde merk verschillende kwaliteit opleveren. Er zijn verscheidene merken die gebruikmaken van slechts één fabrikant, en er zijn lijsten van CD media en hun respectievelijke fabrikanten beschikbaar in op het Internet.

Beoordelingen voor lege CD Media

Volgens verschillende review sites, de algemene consensus op lege CD's zijn er verschillende fabrikanten die constant kwalitatief hoogwaardige schijven maken: TDK, Taiyo Yuden en Kodak zijn een paar van deze, die meestal worden vermeld.

Diepgaande beoordelingen

Websites zoals CDRinfo.com en CDR Zone hebben diepgaande beoordelingen van bepaalde merken en kan gedetailleerde gegevens overdracht proeven. Ridisc en Datawrite zijn twee fabrikanten die worden aanbevolen in Beoordelingen.

Bepaal de fabrikant en de datum van de fabriek van lege Media

Als u wilt weten informatie over CD-media die u al bezit, een programma zoals CDVD Info, dat is een freeware tool die scant uw schijf en weergeven van informatie over de fabrikant en merk te gebruiken.