De beste instellingen voor VBA

De beste instellingen voor VBA


Visual Boy Advance is een populaire emulator voor de Game Boy en Game Boy Advance. Visual Boy Advance kun je spelen ROMs, of digitale beelden, van games voor beide systemen op uw computer. Correct configureren van Visual Boy Advance zal helpen verbeteren van uw gaming ervaring.

Audio

Selecteer het menu "Opties" en klik op 'Geluid'. Kies "44hz" voor de beste geluidskwaliteit. Bovendien, ervoor te zorgen dat de opties "kanaal 1" via "Direct geluid B" zijn alle gecontroleerd. U kunt ook Visual Boy Advance volume instellen in dit menu.

Video

Omdat Game Boy en Game Boy Advance games in een erg lage resolutie draaien, is het niet aanbevolen om het spel in een volledig scherm worden uitgevoerd. De keerzijde wordt uitgevoerd in een klein venster is dat de afbeeldingen en tekst moeilijk lijkt te lezen. In plaats daarvan klikt u op "Opties", selecteer "Video" en "1 x" door "4 x" proberen totdat je een goed compromis vindt. De optie "Vsync" wordt ook aanbevolen, omdat het dwingt Visual Boy Advance overeenkomt met de vernieuwingsfrequentie van het beeldscherm.

Frame overslaan

Selecteer het menu "Opties" en kies "Frame skip." Zorg ervoor dat "Automatische" wordt niet gecontroleerd. Deze instelling kan leiden tot storingen en een "stotteren" visueel effect. Vervolgens selecteert u "0" van het menu. Dit moet ervoor zorgen dat het zo soepel mogelijk afspelen. Als uw spel te snel worden uitgevoerd lijkt, kunt u ook de optie "Gaspedaal" te dwingen te vertragen wordt.

Probleemoplossing

Visual Boy Advance kunnen problemen soepel op oudere hardware hebben. Als dit het geval is met uw computer, probeer te verlagen van de schermgrootte en de audio kwaliteit. Bovendien kunt u klikt u op het menu "Opties", selecteer "skip Frame" en kies een waarde groter dan 0. Hoewel deze instelling leiden een onaangename visueel "stotteren" effect tot zal, zal het ook algehele prestaties toenemen.