De beste instellingen voor Shareaza

De beste instellingen voor Shareaza


Shareaza onderscheidt zich van andere peer-to-peer file sharing programma's door te werken met media aanbieders van inhoud, zoals platenmaatschappijen, om aan te bieden wettelijke en gemachtigde bestandsdeling. De toepassing beschikt over Coderingsresultaten downloads, MP3-speler support, en HD-kwaliteit muziek en video delen. U kunt uw gebruikerservaring aanpassen door Shareaza's instellingen tweaken. Uiteindelijk, de "beste" Shareaza instellingen zijn degene die het nauwst past bij uw individuele behoeften en voorkeuren.

Standaard instellingen

Bij de installatie is Shareaza uitgerust met de instellingen geacht beste door de ontwikkelaars bij Bandoo Media, Inc. Deze instellingen kunnen een verscheidenheid aan optionele functies, met inbegrip van de zoekfunctie "Auto suggereren" en de "Shareaza vandaag" Nieuws-feed. Kruis vervagen tussen nummers is ingeschakeld uit de doos, zoals audio waarschuwingen voor Shareaza's talrijke functies zijn. Het programma wordt geleverd vooraf ingestelde voor optimale verbinding op basis van de behoeften van de gemiddelde gebruiker. Al deze instellingen kan worden getweaked om te weerspiegelen uw persoonlijke "beste," echter; u kunt de instellingen wijzigen door de toegang tot de "Shareaza Preferences" menu. Klik op de moersleutel-vormige pictogram Shareaza's rechterbovenhoek om het menu.

Instellingen voor afspeelsnelheid

Sommige instellingen van Shareaza kunnen snellere downloadsnelheden, waardoor ze een goede pasvorm voor gebruikers met trage verbindingen of die downloaden van grote bestanden. Onder het "Shareaza Preferences" menu, selecteer het tabblad "Verbindingen" en stel het programma dat "0" Upload gelijktijdig. Van het tabblad 'Bibliotheek en Downloads' Selecteer alle van de genoemde mappen en klik op de knop "Verwijderen" om te voorkomen dat Shareaza delen van deze mappen. Als alternatief, u kunt elke map selecteren, druk op de knop "Geavanceerd" en schakel de optie "Share this Folder". Selecteer in het tabblad verbindingen het selectievakje "Enable slimme beheer van het verkeer als Shareaza niet actief is" voor het verder optimaliseren van uw downloadsnelheid.

Esthetische instellingen

Shareaza kunt u kiezen de beste esthetische instellingen volgens uw persoonlijke smaak. Het penseel-pictogram in de rechterbovenhoek klikken brengt de "Kleurenschema" menu, waarmee u het uiterlijk van de huid van de toepassing aanpassen door plukken uit een selectie van 11 kleuren. Aan de rechterkant van het penseel, het equalizer-pictogram draait op Shareaza's equalizer en kunt u uw geluidsinstellingen via een drop-down menu soorten pretuned geluid – zoals rock, techno en jazz- of door de schuifregelaars te slepen tweak geluiden op een scala aan frequenties aanpassen.

Overwegingen

Shareaza heeft bereikt haar achtste stabiele versie vanaf maart 2012. Aangezien het programma makers nieuwe versies uitbrengen blijven, kunnen opties, eigenschappen en methoden voor toegang tot instellingen binnen het programma veranderen. U kunt op elk gewenst moment, Shareaza terugzetten op de standaardinstellingen door toegang tot de "Shareaza Preferences" menu en te klikken op de zin "Shareaza standaardinstellingen herstellen" bij de bodem van het menu. Als u problemen met Shareaza ondervindt of nog meer vragen hebt over de instellingen, kunt u query's naar de programmaontwikkelaars via de online overlegging formulier op de Shareaza Support Center.