De beste instellingen voor "Gabriel Knight 2"

"Gabriel Knight 2: The Beast Within" blijft de avonturen van de titel karakter Gabriel Knight, auteur en nieuw benoemde Schattenjäger, een soort verdediger tegen bovennatuurlijke bedreigingen. Het spel werd uitgebracht in 1995 en is vandaag nog steeds speelbaar op de meeste moderne computers, maar soms met minder-dan-optimale prestaties. Een derde-partij vervanging installateur kan veel problemen oplossen. Het installatieprogramma configureert automatisch het spel met de beste instellingen in DOSBox wordt uitgevoerd.

Doel

"Gabriel Knight 2" kundig voor stormloop op moderne systemen in de meeste gevallen is en niet vertrouwen op de snelheid van de processor voor timing, als vele oudere spellen doen. Dit betekent niet dat het noodzakelijkerwijs is geoptimaliseerd voor nieuwere systemen, en vreemd gedrag met video interlacing, CD over te schakelen en de werkelijke installatie vaak voorkomen. Ter bestrijding van dit, trekt de vervanging installateur alle spel bestanden vanaf de cd's eerst, assembleren op de harde schijf. De installateur vervolgens correcties van toepassing is en het configureren van DOSBox met de beste instellingen voor het uitvoeren van het spel. Het spel installeren met het installatieprogramma voor vervanging biedt een vrijwel naadloze spel ervaring bij het daadwerkelijk afspelen.

Voorbereiding

Voordat u het spel installeert, moet u DOSBox al gedownload en geïnstalleerd op het systeem. Tijdens de installatie, zal de vervanging installateur u vragen naar de locatie van DOSBox. Als u geen DOSBox al is geïnstalleerd maar een actieve internetverbinding hebt, zal de vervanging installateur probeert te downloaden van een recente kopie van DOSBox voor u.

Installeren

Download het installatieprogramma van de vervanging op uw computer. Kies een downloadlocatie die gemakkelijk te vinden en openen, zoals het bureaublad. Het bestand is klein en minder dan een minuut, afhankelijk van uw verbindingssnelheid moet nemen. Zodra het bestand is gedownload, stormloop op en volg de aanwijzingen. De installateur zal prompt u voor plaats de eerste schijf en zal u laten weten wanneer het klaar is voor de volgende schijf. Nadat alle zes schijven zijn verwerkt, het installatieprogramma zal u vragen een paar basis configuratieinstellingen. Kies wat uw voorkeuren zijn. Als u niet tevreden met een van de keuzes bent, zij kunnen later worden gewijzigd door het uitvoeren van de "Configure Gabriel Knight 2" programma uit het startmenu.

Digitale enige kopie

Hebt u een digitale enige kopie van het spel, een die is gekocht online via een doorverkoper van direct-naar-drive bijvoorbeeld, zijn er een paar dingen die je doen kunt om het aanpassen van de instellingen van het spel voor betere prestaties. Download en installeer de interlace patch. Hiermee verwijdert u de zeer zichtbare horizontale lijnen die betrekking hebben op het scherm tijdens het spel. Bovendien, als u de alleen-digitale kopie van het spel dat kwam verpakt met DOSBox ondervindt popping of sissende geluid, wijzigen de instellingen voor het stuurprogramma van de geëmuleerde geluidskaart. Ga naar de game map en open het "dosboxGK2.conf" bestand in Kladblok. Zoek de vermelding "sbtype = sb1" en verander het om te lezen "sbtype = sb16" om een betere kwaliteit geluid drive, tot vaststelling van de audio pop te gebruiken.