De beste instellingen voor Ffdshow Audio Decoder

FFDShow activeert afspeelapparatuur steun voor een verscheidenheid van digitale media-codecs. U kunt het hulpprogramma om te decoderen van diverse audioformaten door de oprichting van verenigingen in audio decoder configuratiemenu programmeren. Terwijl het menu audio decoder configuration geen ideale instellingen heeft, sommige opties mogelijk beter geschikt is voor uw persoonlijk gebruik.

Achtergrond

Fsfdshow is een gratis decodering filterpakket gedistribueerd onder de GNU General Public License. De Windows-software kan worden gedownload van verschillende hosting mappen, met inbegrip van SourceForge, AfterDawn en CNET's Download.com. Het hulpprogramma kunnen afspelen voor videocodecs zoals MPEG-4, MPEG-2, H.263, H.264, VP3, VP6, Theora en M-JPEG. Als het gaat om digitale audio, kunt Ffdshow activeren ondersteuning voor de MP3, AC3, DTS, AAC en Vorbis codecs. Deze soorten media nummers worden vaak gebruikt in digitale media compressie en kunnen worden opgeslagen in multimedia verpakkingen zoals MPG, MP4, AVI, ASF en MOV.

Compatibiliteit

FFDShow toelaat media spelers voor het streamen van de audio- of video-nummers die zijn gecomprimeerd met een van de ondersteunde codecs. Maar aangezien Ffdshow was ontwikkeld om te werken met programma's die zijn gebaseerd op DirectShow en VFW framework, het kan niet communiceren met de mediaspelers zoals VLC of QuickTime, zelfs als deze zijn geïnstalleerd op een Windows-systeem. Echter is het hulpprogramma compatibel met toepassingen zoals Windows Media Player, Media Player Classic en Winamp.

Configuratie

Nadat u hebt gedownload en geïnstalleerd Ffdshow, open het programma "Start Menu" map en start het "Audio Decoder Configuration" menu. Selecteer het tabblad 'Codecs' in het linkernavigatievenster, en een overzicht van ondersteunde audio codecs zal laden. FFDShow is voorgeprogrammeerd zijn om te decoderen van bepaalde audio tracks, terwijl ondersteuning voor andere formaten heeft geweest verminkte tegen standaard. U wilt een audiocodec Ffdshow te filteren, ga tot de notering van de track, open het pull-down menu in de kolom "Decoder" en kies een van de verwerkingopties. Als u voorkomen dat Ffdshow filteren een specifieke audio codec wilt, open het pull-down menu voor de aanbieding en selecteer 'uitgeschakeld'. Klik op de "Apply" knop om de nieuwe instellingen opslaan en klik op "OK" om het venster te sluiten. Als u ooit ongedaan maken wilt, gewoon het "Audio Decoder Configuration" menu Start en klik op de knop "Reset" Ffdshow de standaardinstellingen toepassen.

Overwegingen

Terwijl er nu geen algemene aanbevelingen gedaan voor de beste Ffdshow audio decoder instellingen, kunt u het hulpprogramma zodat het beter aansluit bij uw voorkeuren en gewoonten. In aanvulling op Ffdshow, andere hulpprogramma's in omloop zoals de CCCP activeren K-Lite en Haali Media Splitter afspeelapparatuur steun voor een verscheidenheid van digitale media-codecs. Als u meerdere pakketten op uw systeem geïnstalleerd hebt, kunnen filter-leesbare formaten overlappen. Om te vermijden conflict met andere software, aanpassingen te maken in de Ffdshow "Audio Decoder Configuration" menu dat lezing prioriteit geven aan een ander hulpprogramma. Deze preferentiële instellingen kunnen het verbeteren van de algehele efficiëntie van uw systeem.