De beste groene scherm Plug-ins voor After Effects

De beste groene scherm Plug-ins voor After Effects


Een groot aspect van Adobe After Effects is keying uit objecten op basis van groene schermen of blauwe schermen. Het fundamentele "Chroma Key" effect kunt krijgen de klus te klaren, maar meer geavanceerde groen scherm plug-ins kunnen gebruikers meer gedetailleerde secties bewerken en netjes verwijderen het groene scherm op de achtergrond.

Functie

Als u op zoek naar een groen scherm plug-in voor After Effects, wilt je iets met nauwkeurige controle op de beelden. Dit betekent dat u kunt via de alfakanalen, handmatig mat bepaalde secties aanpassen en door met terugwerkende kracht aanpassingen schrobben. Vanwege het ingebouwde hulpprogramma's die After Effects heeft, zijn er een groen scherm Selecteer-paar plug-ins van andere bedrijven verkrijgbaar.

zMatte

Gemaakt van digitale Film Tools, wordt de zMatte stekker in verzorgd groen scherm te landerig zeef functies. Dit hulpprogramma fungeert voor slechte belichting of mis shot groen scherm achtergronden. Zodra het effect is toegepast op de beelden, verschillende aanpassingen kunnen worden gemaakt als de "scherm gladder." De "scherm soepeler" helderder van de achtergrond en laat uw voorgrondobjecten te onderscheiden op hun eigen meer. Andere functies omvatten "DeArtifact" en "Matte Generator."

Keylight Plug-In

Adobe raadt de Keylight plug-in voor groen scherm bewerken. De plug-in kunt u met het gereedschap Pipet te selecteren van de achtergrond en deze direct te verwijderen. Stel aanpassingen zoals de "scherm Gain" te verwijderen van kleine groene deeltjes en de randen van de afbeelding vloeiender maken. De uitgebreide "Scherm Matte" opties kunt u aanpassen van kleine details te krijgen uw bereikte afbeelding zoals "Scherm zachtheid" en "Clip White."

Meerdere Plug-ins

Bij gebruik van groen scherm effecten op een laag, moet u een specifieke effect alleen gebruiken op een moment. Meerdere effecten toepassen kan verwarring van de gegevens en niet de gewenste resultaten te bereiken. Beide effecten bieden gratis proeven waar u kunt experimenteren en zien die plug-in het best past bij uw behoeften. Experimenteren met hen op verschillende clips om te leren en verwerken alle functies.