De beste gratis Online foto bewerken Sites

De beste gratis Online foto bewerken Sites


Beeldbewerking heeft een lange weg afgelegd sinds Microsoft zijn primitieve MS Paint-programma in 1985 ingevoerd. Vandaag, hoeven computergebruikers geen software voor beeldbewerking te schilderen en tekenen. Iedereen met een internetverbinding en een verlangen om te maken van kunst, foto's verfraaien of zelfs experimenteren met kleuren en patronen kan doen dus online met behulp van een gratis Web-based foto-editor. Veel foto-uitgevend sites bestaan, maar alleen de beste onderscheiden van de menigte.

Photoshop Online

Adobe-software heeft een online "lite" versie van hun populaire programma voor het bewerken van afbeeldingen. Gericht op gebruikers die niet veel over fotobewerking weten, biedt de editor basisinstrumenten die afbeelding verbetering en correctie taken vereenvoudigen. Gebruikers afbeeldingen uploaden en bewerken door effecten selecteren en toepassen van hen op de beelden. Het programma bevat filters voor scherpte aanpassen, wijzigen van de witbalans, kleureffecten toe te voegen, vergroten/verkleinen van foto's en gebreken te corrigeren. Te klikken op een filter bevat meerdere variaties van het filter effect. Gebruikers selecteren hun favoriete variatie toe te passen. Een "Auto Correct" knop stelt intelligent verlichting en contrast niveau tot het optimale niveau. Een knop "Opslaan" slaat gewijzigde afbeeldingen op in een online fotogalerij. De afbeeldingseditor is gratis, maar gebruikers moeten registreren alvorens de hulpmiddelen te gebruiken.

FotoFlexer

FotoFlexer zit boordevol functies en heeft een vriendelijke interface die weinig documentatie vereist te gebruiken. Dit online foto-editor laat beginnende kunstenaars, nuttige en leuke effecten toepassen op foto's en afbeeldingen door te klikken op knoppen en tabbladen. Elk deelvenster met tabblad bevat hulpprogramma's. Basisgereedschappen toestaan gebruikers om te re-spanwijdte, bijsnijden, scherper en afbeeldingen roteren evenals helderheid en contrast aanpassen. Geavanceerde hulpprogramma's omzetten afbeeldingen in schilderijen, cartoons en pop art. De editor heeft meer dan 20 speciale effecten filters en meerdere schuifregelaars voor het schalen en beelden verstoort. FotoFlexer ondersteunt ook kleur krommen, slimme wijzigen van de afbeeldingskleur en basisinstallatiekopie maskeren. De software is gratis, en gebruikers hebben geen omhoog ondertekenen om het te gebruiken.

Sumo Paint

Sumo Paint is een van de meest geavanceerde en complete online foto foto-editors op het Web. De software is zo geavanceerd dat het heeft 32 hulpmiddelen in de werkset basic. Macworld zegt dat Photoshop-gebruikers voelen zullen "rechts thuis" als ze zien dat de verf van Sumo-interface. De editor heeft filters, Belichtingseffecten, aangepaste penselen, gradiƫnten, selectiegereedschappen, magic wands en aangepaste vorm editors vergelijkbaar zijn met die gevonden in Photoshop. Gereedschapskisten, panelen en kleur rasters ook emuleren de Photoshop-workflow en vereenvoudigen het beeld-creatieproces. Registratie is optioneel, maar gebruikers moeten registreren om te slaan hun bestanden op het Web en deelnemen aan de Gemeenschap online kunstenaar.