De beste Cam-instellingen voor Chatroulette

De beste Cam-instellingen voor Chatroulette


Chatroulette is een video-conferencing-website die u toestaat te babbelen met willekeurige mensen uit heel de wereld. De Chatroulette succes ligt in de eenvoud van een klik-en-chat programma. Er zijn geen voorschot cam-instellingen voor de website en cam-software die extra plug-ins voegt zal meestal de browser crashen. Dit betekent echter niet dat uw Chatroulette ervaring saai of eenvoudige helemaal zal zijn. Gewoon met de fundamentele cam-instellingen, kunt u volop genieten van de willekeur thats Chatroulette.

Software

Om het gebruik van uw camera op Chatroulette, moet u de nieuwste versie van Adobe Flash Player. Omdat deze site een Flash plug-in vereist, iPhones en Macs met LInux nog niet compatibel met de Chatroulette website. Chatroulettetips.com stelt ook voor dat u antivirussoftware en voer het nadat u de website bescherming te waarborgen.

Camerapositie

De beste Cam-instellingen voor Chatroulette


De camera aanpassen zodat andere gebruikers kunnen u zien.


Voordat u begint uw ervaring Chatroulette, passen de cam zodat u in de volledige weergave van de cam-lens. Als het beeld van de cam donkere of vacant is, uw partner Chatroulette "volgende" kan u, wat betekent dat hij of zij gaat naar een andere willekeurige partner. De instelling van een goed verlichte, volledig-view cam vertelt andere Chatroulette gebruikers dat je serieus bent over in gesprek met hen, terwijl een donkere, vacant instelling een onbeleefd afstandelijkheid stelt.

Cam-Extras

De beste Cam-instellingen voor Chatroulette


Bezoek Chatroulette met vrienden om uw ervaring nog interessanter.


Samen met de instelling van een fundamentele cam kunt u ook extra's in de cameraweergave te maken Chatroulette leuker en interessanter. Deze extra's kunnen vrienden of objecten. Aeromental Net legt uit hoe Chatroulette is een populaire activiteit te doen in groepsinstellingen. Zorg ervoor dat de camera in het midden van de groep ingesteld zodat alle bevinden zich in de volledige weergave van de camera. Een andere populaire activiteit op Chatroulette maakt gebruik van rekwisieten. Deze rekwisieten zou een huisdier, instrument, speelgoed of iets viewer-vriendelijke en interessant.

Probleemoplossing

De Chatroulette website behandelt veel van de kwesties die gebruikers ervaring met hun webcams. Als je browser crasht of uw webcam zal niet verbinden, Chatroulette suggereert dat u bijwerken uw Adobe Flash Player. Foutbericht 'Toegang geweigerd' betekent dat uw firewall die dat Chatroulette lanceren verbiedt is, en moet u het uitschakelen om te kunnen gebruiken Chatroulette. Een ander veelvoorkomend probleem is een ondersteboven cameraweergave. Dit geeft aan dat stuurprogramma's camera bijwerken wellicht.