De bestandsextensie SWP

De bestandsextensie SWP


Bestanden met de extensie SWP zijn gerelateerd aan een verscheidenheid van computerprogramma's, gemeenschappelijke besturingssysteem bestanden naar specifieke gegevensbestanden. Als u beschikt over een SWP-bestand op uw computer, is het belangrijk om te bevestigen dat u de juiste software om het bestand te openen hebt en dat het geen beveiligingsrisico vormt.

SWP

Bestanden met de extensie SWP worden voornamelijk geassocieerd met wisselbestanden. Wisselbestanden zijn gemeenschappelijk werkend systeemdossiers die zijn geïntegreerd met Windows, Mac, Linux en Unix. Deze bestanden worden gebruikt voor de gegevensoverdracht tussen opslaglocaties wanneer het geheugen van een computer is verdeeld in pagina's. Wisselbestanden zijn een essentieel onderdeel van virtueel geheugen uitvoering, waardoor het besturingssysteem extra schijfruimte toewijzen aan informatie zodra een computer RAM reeds zwaar wordt gewerkt.

Verenigingen

U kan bestanden met de extensie SWP gezien MegaHAL gekoppeld als trefwoord wisselbestanden. MegaHAL is een gesprek simulator dat maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om te reageren op de woorden die zijn getypt. De software past zich aan aan de acties van de gebruiker en is niet beperkt tot het Engels. De SWP-extensie kan ook een opgeslagen projectbestand vertegenwoordigen voor Spider schrijver. Spin schrijver, ontwikkeld door Actipro, is een HTML-webpagina programmering Taleneditor, ondersteuning van verschillende soorten webontwikkeling en programmering. SWP-bestanden vertegenwoordigen met SolidWorks 3D CAD- en mechanische ontwerpsoftware, een macro functie bestand. SolidWorks biedt zowel 2D en 3D-ontwerpen functionaliteit, evenals beweging simulatie, controle, beheer en communicatie hulpmiddelen voor gegevens.

Andere verenigingen

Een SWP-bestand kan een gespecialiseerde toepassing programma interface beschrijving file for Omron Syswin software vertegenwoordigt. Omron ontwikkelt elektronica voor gezondheidszorg, automobiel en andere sociale stelsels. Sommige SWP-bestanden zijn gekoppeld EC997 Dyno testen zoals testbestanden vegen. De software, ontwikkeld door Factory Pro Tuning, helpt om de gewenste resultaten in de auto en motor motor afstemproces leidt. Borland Sprint tekstbewerking software ook gebruikt SWP-bestanden voor document back-up.

Veiligheid

Als gevolg van de brede waaier van programma's die gebruikmaken van de SWP-extensie, bepalen de oorsprong van het bestand voordat u probeert om het te openen. Als u een van de compatibele programma's, zijn de kansen dat het bestand is gekoppeld. Als u het bestand hebt ontvangen en niet helemaal zeker van zijn functie zijn, scan het bestand met antivirussoftware om de veiligheid van uw computer.