Data Recovery Tools voor Mac

Er zijn verschillende data recovery programma die handig voor Mac. zijn Er zijn meer overeenkomsten dan verschillen, dus bepalen van het juiste programma voor uw Mac is gebaseerd op de specificaties van uw machine en hoe en wat u zou willen om op te halen. Het is mogelijk om op te halen van hele harde schijven, geschrapte of verloren dossiers en gegevens van een gecrashte iPod.

Stella Phoenix Macintosh Data Recovery (v 4.0)

De terugwinning van de gegevens van het Macintosh van de Phoenix van Stella v 4.0 is voor MacOS X 10.3.9, 10.4 Tiger, 10.5 Leopard en Snow Leopard ondersteunt. Het is ontworpen om te herstellen van verwijderde, verloren of beschadigde gegevens. Het gaat hierbij om e-mails, PDF's, documenten, video's, muziek en meer. De toepassing gebruikt een zeer grafische systeem en is gemakkelijk te volgen.

Datarecovery 3 voor Mac

Datarecovery 3 is voor MacOS X 10.4.11 of hoger met minimaal 512MB RAM, een Power PC G4, G5 of Intel processor 1.0GHz en een firewire, USB 2.0, eSATA- of interne drive. Het programma vereist ook een DVD-station. Volgens «««Prosofteng.com verschilt Data Rescue 3 omdat het zich richt op het herstellen van de verloren gegevens in plaats van het herstellen van de harde schijf. De herstelde gegevens moet worden opgeslagen op een interne of externe harde schijf via FireWire of USB, een apparaat voor verwisselbare media of een netwerk toer. Rescue 3 herstelt gegevensdragers uit het geheugen en harde schijven en kunt u de gegevens wilt weergeven voor het maken van een herstel.

Kernel voor Apple Mac Data Recovery

Kernel voor Apple Mac Data Recovery is compatibel met Mac OS X en OS 9 Classic en is een venster OS gebaseerd Mac data recovery werktuig. Het programma herstelt geschrapte of bedorven geformatteerde partities en verpletterde stations. Kernel herstelt ook gegevens uit externe schijven, geheugenkaartjes en iPods. Volgens «««Datarecoverymac.com, Kernel is makkelijk te gebruiken en lijsten van de gevonden gegevens in een "dynamische boom-achtige structuur." Het programma is nuttig wanneer zich problemen voordoen zoals een beschadigde sector op de schijf, corruptie in een partitietabel, of wanneer de master directory wordt geblokkeerd.