Cricket Modem niet gevonden

Als uw personal computer of mobiele telefoon niet in staat om te vinden de Cricket-modem is, kunnen er verschillende redenen voor het probleem. U kunt proberen te vinden van een oplossing met een paar methoden voor het oplossen. Cricket modems inschakelt een personal computer of mobiele telefoon toegang tot het Internet via draadloze 3G-netwerk van de provider van de draadloze service.

Stuurprogramma 's

Bepaalde softwareprogramma's, bekend als stuurprogramma's, op uw personal computer voor een Cricket modem goed te laten werken, moet u installeren. Stuurprogramma's inschakelen van de computer en de router om te interageren met elkaar en, als niet geïnstalleerd, maakt het onmogelijk voor de computer om te vinden van de modem. Verouderde stuurprogramma's kunnen ook dit soort problemen veroorzaken. Zorg ervoor u de bijgewerkte versie van het stuurprogramma op uw computer door het controleren van de website van de fabrikant. Als het stuurprogramma verouderd is en wordt veroorzaakt door uw computer te falen in haar probeert te lokaliseren van de modem, het nieuwe stuurprogramma download naar een mobiele telefoon of een andere computer en het overbrengen naar de computer voor installatie.

Externe apparaten

Als een extern apparaat, zoals een mobiele telefoon, niet in staat om te vinden een Cricket-modem is, kunnen de instellingen van het apparaat of de mogelijkheden zijn schuld. Bijvoorbeeld, als uw telefoon netwerken functie is niet geactiveerd of aangepast om te herkennen van de modem, zal u niet zitten kundig te profiteren van de internetverbinding van het apparaat. Cricket's modems gebruiken Wi-Fi-technologie om te verbinden met externe apparaten, dus als uw telefoon niet Wi-Fi is klaar, het zal niet zitten kundig voor de modem zoeken.

USB

Cricket's modems zijn USB-apparaten die afhankelijk zijn van de computer USB-poorten om zijn functies te bieden. Als uw computer USB-poorten niet goed werkt zijn, zal de machine kunnen vinden de modem wanneer deze is ingevoegd. Als de modem vereist USB-poorten van de computer het gebruik van stuurprogramma's voor de machine om te interageren met de poorten. Af en toe, deze stuurprogramma's niet goed of worden verbroken vanwege een gewijzigde instellingen of inhoud gedownload. Schakel de computer uit en weer aan weer opnieuw instellen van de USB-stuurprogramma's om te bepalen of dit de oorzaak van uw computer onvermogen om te vinden van de modem.

Overwegingen

Soms, ervaren Cricket's draadloze netwerken extreme omstandigheden die leiden de modem om te verschijnen tot kunnen als het niet goed werkt of dat externe apparaten het apparaat niet kunnen vinden. Netwerkverkeer en slecht weer kunnen leiden tot het netwerk niet om verbindingen te accepteren of ze aanzienlijk vertragen. In deze situaties is alles wat je kunt doen een beetje geduld oefenen en probeer het later opnieuw. In sommige situaties, kan de modem of computer hebben interne problemen die betrekking hebben op hun bedrading, die alleen kan worden opgelost door gekwalificeerde reparatie professionals.