Coupons toevoegen aan Cafe PressHet maken van uw eigen op maat gemaakte producten op Caf├ęPress.com kan zijn een leuke en lonende ervaring. Kunt u produceren een T-shirt met een grappige slogan of een leuke foto van uw huisdier kunt u verfraaien van een koffiemok.

Een heleboel CafePress winkel eigenaren willen om verkeer naar hun winkels door het aanbieden van couponcodes aan hun klanten. Helaas, CafePress biedt geen winkeliers de mogelijkheid om dit te doen op dit moment. Het bedrijf biedt alleen verkoop- en couponcodes voor het algemene publiek en niet de winkeliers. Er zijn echter manieren om het promoten van uw producten door het aanbieden van kortingen.

Een methode om te bieden een korting op uw producten is vrij eenvoudig. U kunt gewoon het verlagen van de prijs die u in rekening voor een item brengen. Vervolgens kunt u sociale media of je blog te informeren mensen dat u uw prijzen hebben verlaagd voor een beperkte tijd.

Instructies

1

Meld u aan bij uw account CafePress.

2

Klik op het tabblad "Uw winkels".

3

Selecteer de koppeling van de "Producten" vermeld naast de naam van uw winkel.

4

Al uw producten getoond in de vakken op deze pagina.

5

Boven uw producten, zult u opmerken dat er een functie die "Maken veranderingen is om gecontroleerd Items onder" samen met een daling onderaan doos luidt. Uit de drop-down box, selecteer de optie "Change prijs Markup" en dan vink het vak dat luidt "Check alle items".

6

Op de volgende pagina zult u opmerken een glijdende schaal-optie, die is getiteld "Set relatieve Markup." Deze tool zal u toestaan om het opmaaktype in al uw producten te verhogen of verlagen. In dit geval, zou u willen om een lage relatieve markup-percentage te selecteren.

7

Druk op de knop Wijzigingen toepassen onder aan het scherm, en je bent klaar.

Tips & waarschuwingen

  • CafePress winkel eigenaren maken en hun eigen kortingsbonnen aanbiedt niet mogelijk, maar het biedt wel coupons aan het grote publiek. Dit is een andere manier om kortingen te bieden aan uw klanten. Gewoon aandacht besteden aan wanneer CafePress verkoop en couponcodes kondigt. Als je over deze kortingen hoort, de informatie aan uw klanten doorgeven via een mailing lijst, blog, Facebook of Twitter.