Counter-Strike Online wapens

Counter-Strike Online wapens


Counter-Strike is een van de meest populaire first person shooter games voor de PC. Het kwam eind 2000 en tot deze dag heeft het meer dan 200.000 online spelers op elk gewenst moment. Counter-Strike is allen over uw vijanden neerschieten met je wapen van keuze. Daarom, om te krijgen een rand Counter-Strike spelen kan het zeer voordelig zijn om te weten uw wapens.

Pistolen

Het pistool is altijd het primaire vuurwapen geweest. Het is klein en makkelijk mee te nemen, maar het kan niet zijn zeer effectief op grotere afstanden. Er zijn vele soorten pistolen zoals de single shot en multi barreled schoten. Degenen die in het spel Counter-Strike omvatten USP.45, Glock18, Desert Eagle, Sig p228, Dual Beretta Elites en vijf zeven.

Jachtgeweren

U zult zelden geweren gebruikt in Counter-Strike, naarmate het een groot nadeel op de lange afstand, maar als je echt goed kunt u effectief tot sluiten. U kunt kiezen uit de M3 Super of XM1014.

(Sub) Machinegeweren

Machinegeweren zijn een zeer populaire keuze in Counter-Strike, omdat ze het voordeel van korte en lange afstand vermogen naast de mogelijkheid hebben tot de brand van opsommingstekens snel en gelijktijdig. De machinegeweren in het spel zijn de MP5, TMP, P90, Mac 10 en UMP.

Geweren

Geweren zijn de meest populaire wapens in Counter-Strike. Ze zijn zeer krachtig en u kunt veel van deze wapens als sniper geweren. Geweren behoren AK47, Colt M4A1, SG552 Commando en Steyr Aug.

Sniper geweren

De meeste mensen in Counter-Strike ofwel liefde of haat sniper geweren. Niemand zou niet eens dat sniper geweren zeer effectief in het grotere kaarten zijn. De sniper geweren in Counter-Strike opgenomen zijn de AWM/P G3/SG1, Scout en SG550.