Counter Strike Aimbot bedrog

Counter Strike Aimbot bedrog


"Counter-Strike" en zijn incarnaties, "Counter-Strike: Condition Zero" en "Counter-Strike: Source," hebben aangetrokken productief vreemdgaan met behulp van hacks, die hebben steeds verfijnder geworden. Enkele van de meest voorkomende hacks, bekend als aimbots, verbeteren sterk uw nauwkeurigheid en deadliness in deze first-person shooter.

Verbeterde doel

Verbeterde doel biedt aimbot hacks voor alle versies van "Counter-Strike," met inbegrip van de oorspronkelijke "Counter-Strike," "Counter-Strike: Condition Zero" en "Counter Strike: Source."

Naast het automatisch gericht op het dichtstbijzijnde doelwit, kunnen alle van de hacks ook automatisch vuur; Aimbots voor "Counter-Strike" en "Counter-Strike: Condition Zero" zijn ontworpen voor gebruik met messen en kunt u ook automatisch doel vijanden door penetrable objecten, waaronder bepaalde muren, deuren en kratten. De "Counter Strike: Source" versie kunt aanpassen voor uw doel omzeilen of server lag en zelfs doel specifieke lichaamsdelen.

Alle versies bevatten ook andere manier om uw aimbot subtieler teneinde detectie door Valve anti-zwendelaar, een anti-zwendelaar oplossing, en dus voorkomen dat u voor het gebruik van een aimbot geband. Alle versies, bijvoorbeeld, kunnen u beperken uw aimbot naar een kleiner gezichtsveld, terwijl de "Counter-Strike" en "Counter-Strike: Source" versies u glad van de snelheid met welke aimbot sloten op uw doelstellingen kunt, menselijke reactie tijd dus te simuleren. De "Counter-Strike: Source" versie biedt zelfs uw shot plaatsing met een kleine hoeveelheid randomisatie om te simuleren van menselijke fouten.

Fkn0wned

Fkn0wned voorziet in een aimbot "Counter-Strike: Source" met de meeste van dezelfde functies als de aimbot door verbeterde doel, met inbegrip van automatische gericht schieten, vlotte gericht, lichaam deel richt en aanpassingen gezichtsveld. Echter kunt Fkn0wned de aimbot ook negeren van mensen op het andere team die uw vrienden op stoom, doel via penetrable objecten en richten op de dichtstbijzijnde vijand, of de vijand met de laagste gezondheid, eerst.

Games.StefySoft.com

Ook vindt u talrijke aimbot bedrog voor "Counter-Strike" en "Counter-Strike: Source" op Games.StefySoft.com. Terwijl de meeste van deze niet helemaal meten met de aimbots geboden door verbeterde doel en Fkn0wned, steeds ze nog dergelijke wenselijke functies als automatische richten en schieten en soepele gericht. Enkele hacks, zoals de Scalen V0.9, functies niet gevonden op de Enhanced doel of Fkn0wned aimbots, met inbegrip van de mogelijkheid om te elimineren terugslag en shot verspreid, wat betekent dat al uw foto's precies terechtkomt waar u, of uw aimbot, hen hebben gericht.