Cordless Mouse instructies

Cordless Mouse instructies


Een draadloze muis kunt elimineren enkele van de meest voorkomende snoer klitten dat pest desktop computurs. Vaste muizen vereisen vaak hun koord worden aangepast opdat het stok onder sommige toestel, en vereist het bureaublad moeten opnieuw worden gerangschikt als de muis worden verplaatst van meer dan 2 voeten, moet opdat het snoer laten teruglopen rond een object. Een gemeenschappelijke manier om deze problemen te omzeilen is om over te schakelen met een draadloze muis. Gelukkig, installatie en configuratie voor een draadloze muis op een PC of laptop is een zeer gemakkelijke taak die iedereen kan succesvol ondernemen.

Instructies

1

Computer afsluiten. Dit kan gebeuren door middel van de juiste aanwijzingen voor uw besturingssysteem, of door snel te drukken op de power-knop op uw computer, die ook met het afsluitproces voor uw software en hardware beginnen zal.

2

Sluit van de muis-ontvanger (meestal een "U"-vormige apparaat met een kabel) aan op de computer. Deze kabel is uitgerust met een USB-aansluiting, en kan worden aangesloten rechtstreeks op uw computer, of voorzien de PS2 adapter (die wordt geleverd met de muis-kit) en aangesloten op de appriate-sleuf. Met behulp van de PS2-verbinding zal blootstellen één meer USB-uitgang, maar de keuze is aan jou.

3

Plaats de ontvanger op uw werkruimte (meestal in de buurt van uw toetsenbord) en plaats deze zo ver weg van andere elektronische apparaten, als je kunt terwijl nog wezen in de werkruimte. Schakel uw computer door op de knop "Power".

4

Open het batterijvak op de muis door te schuiven terug het tabblad vanaf de instructie gegoten op de muis. Plaats de AA batterijen in de juiste "slots", en breng het klepje voor het batterijvak weer.

5

Druk op de "connect" knop op de ontvanger, en vervolgens onmiddellijk druk op de "connect" knop op de onderkant van de muis. De ontvanger stopt met knipperen, de verbinding tussen de muis en de ontvanger is opgezet als uw muis is klaar voor gebruik.