Computer Salvage & Recycling

Blue Ridge Computer Recycling meldt dat wanneer een computersysteem wordt geschonken voor recycling, het is geëvalueerd voor hergebruik door gezinnen met lage inkomens of als een goedkope tweede computer. Environmental Protection Agency (EPA) cijfers van 2007 Toon dat 18 procent van de computersystemen en televisies in afvalverwerking systemen zijn verzonden voor recycling.

Computers

Volgens Blue Ridge Computer Recycling, worden meer dan 250 miljoen computers gebruikt in de VS naast deze computers werken zijn ongeveer 300 miljoen beschadigde computersystemen die niet in gebruik en kunnen worden gerecycled of geborgen.

Materialen

De EPA wordt beschreven van recycling en berging van computers en hun onderdelen zo belangrijk vanwege de waardevolle materialen die ze bevatten. Een metrische ton gerecycleerd printplaten kan bevatten tussen 40 en 800 keer de hoeveelheid goud gedolven in de VS

Recycling

Blue Ridge Computer Recycling legt uit dat wanneer een computersysteem wordt geschonken voor recycling en berging, het is geëvalueerd voor de conditie. Als het systeem niet in conditie is, onderdelen en materialen zijn hergebruikt in andere computers en andere materialen zijn geborgen.