Computer Recycling Procedures

Het doel van het recyclen van uw Computer bepalen

Het is zinvol om te recyclen van uw oude computer in plaats van enkel het weg te gooien. Het is ook de verantwoordelijke ding om te doen. Hoe u besluit om te recyclen uw computer zal afhangen van waarom u het zijn recycling. De opties voor het recyclen van een oude computer die nog steeds werkt zijn afwijken voor recycling van een computer met hopeloos verouderde of gebroken.

Een nieuwe Computer is het doel

Er zijn veel plaatsen zoals kerken en organisaties zonder winstoogmerk die een fiscale aftrek voor het doneren van uw werkende computer kunnen bieden. Als u gewoon op het snijvlak van technologie verblijft en wilt doorgeven van uw oudere computer naar een andere eigenaar, overwegen doneren het aan een waardig organisatie, dus "recyclage" van de gebruikte computer.

Een oudere Computer Thats langzaam

Als de computer in kwestie simpelweg verouderd is en heeft behoefte aan een revisie, maar kan niet worden doorgegeven aan iemand voor gebruik, dan overwegen het om een bedrijf dat verdient geld door het maken van de 'nieuwe' computers van gebruikte onderdelen en componenten. Dit is een legitieme optie voor recycling van uw oude computer.

Een gecrashte Computer

Vind een gerenommeerde recycler als uw oude computer nutteloos is. De recycler moet ontdoen van schadelijke toxines, zware metalen en kankerverwekkende stoffen volgens voorschriften van de EPA. Stel vragen, en als de antwoorden vaag of lastig zijn, zoekt u een ander recycler. Veel van de bedrijven die computers verkopen hebben ook 'terugname' programma's die u kunt gebruiken. Wanneer teruggooi van elke computer, zorg ervoor om alle persoonlijke gegevens van de harde schijf voor het opgeven van het schoon te maken.