Computer Recycling bronnen

Computer Recycling bronnen


Oudere computermodellen zijn voortdurend vervangen door nieuwere modellen die hebben meer mogelijkheden en gebruiksvriendelijker. Consumenten kopen de nieuwste, grootste machines maar vaak denken de beste optie voor de verwijdering, zoals computers met schadelijke chemicaliƫn zijn gebouwd en moeten niet gewoon worden gegooid in de vuilnisbak. Verschillende winkels bieden recycling en inruil programma's om te helpen consumenten bij maken van gezonde, "groene" keuzes. Winkels zoals Best Buy en Wal-Mart van Apple bieden dergelijke programma's, alsmede websites zoals Dell. Computer recycling programma's geven consumenten opties zodat hun verouderde computers kunnen worden gerenoveerd of gerecycleerd in plaats van links in stortplaatsen.

Best Buy Best BuyBest Buy helpt bezuinigen op het aantal computers in de prullenmand composieten en stortplaatsen wordt gegooid.


De meeste computers hebben inruil mogelijkheden bij Best Buy, ongeacht of ze werden aangekocht op zijn Best Buy. Brengen in uw oude computer, en een medewerker van de winkel zal het bepalen van de waarde van het product. Merk en leeftijd kunnen factoren die betrokken zijn en sommige computers zullen niet kwalificeren voor elke inruilwaarde. Best Buy zal vinden recyclingfaciliteiten voor elke computer of elektronische die niet wordt geaccepteerd als een handel. Waarde is geplaatst op de kaarten van de gift die kunnen worden gebruikt, online of in de winkel. Ze hebben ook in-store recycling kiosken beschikbaar voor verwijdering van kleine elektronische artikelen.

Wal-Mart

Computer Recycling bronnen


Wal-Mart moedigt consumenten gebruik van hun diensten te veilig te ontdoen van oude computers.


Wal-Mart website kan klanten in de specificaties van de computer te typen en direct leren van het product de moeite waard. Factoren zoals leeftijd, merk, mogelijkheden en algehele functionaliteit van invloed op het bedrag gecrediteerd. Klanten krijgen het bedrag op Wal-Mart Visa-kaarten voor gebruik in de winkel of online. Sommige computers worden niet geaccepteerd voor krediet, maar Wal-Mart zal aanvaarden om te worden gerecycled gratis kosteloos.

Apple

Computer Recycling bronnen


Krediet op oude computers kan worden gebracht naar de aankoop van een nieuwe computer.


Zowel Macs als PCs worden geaccepteerd voor inruil bij Apple-winkels. Een bedrag zal worden toegevoegd op een Apple gift card voor gebruik in de winkel of online, afhankelijk van de mogelijkheden voor werken en bepaalde waarde van de computer. Als een computer geen monetaire waarde heeft, zal Apple recycle uw oude computer voor een vergoeding van $30. Deze vergoeding wordt afgezien voor recyclingbedrijven kochten handel in hun oudere computers voor een nieuwe Macintosh-computer.

Dell (Goodwill en Staples)

Computer Recycling bronnen


Recycling van oude computers kan helpen het milieu.


Dell werkt met Goodwill en opnieuw verbinding maken--een residentiƫle computer recyclingprogramma waarmee een verantwoordelijke manier te ontdoen van computerapparatuur. Goodwill locaties accepteer oude computers en consument ontvangt een ontvangstbewijs voor belastingdoeleinden. Alle computers worden geaccepteerd.

Dell werkt ook samen met nietjes voor recycling doeleinden. Dell-computers kunnen worden vervreemd kostenloos bij Staples, en alle andere merken kunnen worden hergebruikt voor een vergoeding van $10.