Computer goud Recycling

Computer goud Recycling


We weten allemaal hoe belangrijk recycling is deze dagen, en terwijl de meesten van ons begrijpen de noodzaak om te recyclen onze plastic, glas en papier, niet iedereen is zich ervan bewust over de noodzaak om te recyclen van onze metalen alsmede. Computers zijn een goed voorbeeld van een veelgebruikt huishoudelijk product dat kan en moet worden gerecycled vanwege de mineralen die het bevat, zoals lood en goud. Dit geldt met name voor oudere computers.

Overwegingen

Goud is een van de meest gewilde metalen gevonden in een computer de afgedrukte bedrading planken, naast zilver en koper. Er zijn echter ook relatief gevaarlijke metalen zoals lood, kwik en cadmium, en dit compliceert het proces. Een belangrijke belemmering voor computer goud recycling is de dollarwaarde. Het proces van het ophalen en recyclen van deze metalen is een complex zakelijk, en tot onlangs kosten ongeveer $200 per computer, terwijl de waarde van het gerecycleerde materialen komt neer op ongeveer $30.

OnderdelenOm te recyclen het goud op uw computer, moet u ontmantelen en het uit elkaar te halen voor toegang tot de recyclebaar, metalen onderdelen zoals de printplaten en chips. Haal deze metalen componenten een recycling plant, die u meestal voor hen betaalt.
Vergeet niet dat jou niet de enige computer die moet worden gerecycled. Er zijn veel mensen die hebben ongewenste, afgedankte computers die ze niet hoe weten te recyclen, laat staan te ontdoen van.

Bedragen

Er is slechts een zeer kleine hoeveelheid goud in uw computer. In feite, duurt het opleveren van een enkele gram goud-80 computers. Om deze reden is het proces van computer goud recycling kosten-verbiedend voor een individu. Het is ook niet de moeite van het goud vanaf één personal computer recycling.

Voordelen

Het veilige ophalen van goud en andere waardevolle metalen maakt computer goud recycling een waardig uitoefening vanuit het oogpunt van milieu. De winning van goud is bestempeld als een van de meest verontreinigende activiteiten in de wereld, en om deze reden dat veel milieuactivisten zal niet dragen gouden trouwringen of andere gouden sieraden. Zij zal echter dragen die van gerecycled goud, zelfs als ze een premie te betalen voor het. Het belangrijkste voordeel, blijft echter de preventie van grote aantallen computers wordt gedumpt in storten ooit jaar.

Innovaties

Herstellen van goud van computers heeft, tot voor kort niet economisch levensvatbaar is, maar nieuwe technologieën hebben veranderde deze situatie. Het goud zelf is in de vorm van goud plating, een andere factor die maakt haar verwijdering ingewikkeld. Hoewel niet alle recyclingbedrijven de geavanceerde technologie om dit te behandelen hebben, krijgen meer in het bedrijf. Gerecycled goud vormt nu 25 procent van de wereld levering van dit metaal.