Computer ATX Power Circuit reparatie

Computer ATX Power Circuit reparatie


Is een voeding die is verbonden met de belangrijkste ATX moederbord in het frame van een computer. Een ATX computer zal niet schoen of inschakelen, als de macht circuits mislukt. Afhankelijk van de omvang van de storing, kan het moederbord reparatie vereist.

Identificatie

De ATX (geavanceerde technologie Extended) computer ontstond in 1995. De specifieke ATX voeding die is verbonden met het ATX-moederbord straalt de afgevoerde lucht in de hete componenten en de macht circuits voor extra koeling.

Reparatie

Individueel beschadigde ATX chips, zoals processors, zijn vervangbaar. Maar, als de macht circuits sporen, of tracks, tussen chips nodig reparatie van schade van de warmte, het gehele circuit bord moet worden vervangen. Typisch, de Raad wellicht een kortsluiting, of de voeding kan hebben defect, indien schade aan het circuit macht is opgetreden.

Waarschuwing

Van de computer voedingsmodule huizen hoogspanning. Bevestigen dat alle elektrische hoofdkrachtbron is losgekoppeld van de voeding om te voorkomen dat per ongeluk elektrische schokken tijdens de reparatie of vervanging.